Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi dođi ako si tu negde u blizini ![[images/smilies/dodzidodzi.gif] [images/smilies/dodzidodzi.gif]](./images/smilies/images/smilies/dodzidodzi.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
iritira me ova tema fiju fiju... ko hoce da ostavi nekome poruku ucinice to putem pp-a, mail-a, telefonom. sta je ovo nije mi jasno. a ruku na srce, nista ja ne kapiram ovde sa ovim porukama...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Jednog dana, u niskom letu iznad obližnje šume, gavran ugleda komad hleba. Veštim manevrom ga uze i nastavljajući svoj let iznad drveća počne da razmišlja: - Ne smem sebi dozvoliti da me Lisica prevari kao onog Gavrana u basni. Ako Lisica kaze "Dobar dan, Gavrane", ja ću samo da ćutim i pravim se lud, jer ako progovorim ispašće mi hleb. Tako. Lisica, koja je, takodje, čitala pomenutu basnu, ugledavši Gavrana sa kriškom hleba, odluči da ponovi dobitnu kombinaciju iz literature. L: Dobar dan, Gavrane ! G: (on ćuti) L: Dobar dan, Gavrane ! G: (on ćuti) L: Gavrane, direktor ti *ebe ženu ! G: ŠTAAAA ! - ode hleb -
POUKA: Ćuti kada ti direktor *ebe ženu, jer ćeš ostati bez hleba.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ako postavite pitanje možete ispasti budala 5 minuta,ali možete biti budala celog života ako uopšte ne pitate..
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ako te nešto interesuje u vezi mene,ubuduće pitaj mene direktno.Nema potrebe da se rasptuješ okolo,pogotovu kod osoba koje o meni ne znaju ama baš ništa. 
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
casual je napisao: iritira me ova tema fiju fiju... ko hoce da ostavi nekome poruku ucinice to putem pp-a, mail-a, telefonom. sta je ovo nije mi jasno. a ruku na srce, nista ja ne kapiram ovde sa ovim porukama... ok. Senka zaključaj i baci u arhivu a casual će nam napisati od kad govori Citiraj: fiju fiju
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Iskra šta si se raspistoljila,pa spavaš li spavaš Kamo te da pijemo kafu?
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Ponekad mi toliko setas mislima da se upitam kako te noge ne zabole.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A što ćeš Anja...takva sam...imam čvrste i stabilne noge... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|