Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 07 Maj 2025, 21:49

Autoru Poruka
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 25 Sep 2012, 11:20
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Marija dužna milion dinara, a kupila novi auto?!

Slika
Pevačica se na internetu pohvalila džipom „Lend Rover”

Pobednica “Evrosonga” Marija Šerifović, kako se može zaključiti, ne podržava staru narodnu izreku da dug nije drug, već je u trenutku dok se naveliko priča o njenim dugovanjima odlučila da sebe časti novim džipom “lend rover”, o kojem je oduvek maštala.

Naime, Marija je svoje prijatelje na društvenoj mreži “tviter” obavestila da je konačno ostvarila svoj san i kupila novog četvorotočkaša.
- Konačno je moj! Brm, brrrrm - napisala je očigledno dobro raspoložena Marija na engleskom jeziku i postavila sliku na kojoj se vidi volan skupocenog automobila koji nov u radnji, prema zvaničnim podacima, u zavisnosti od modela i opreme košta od 90.170 do 126.150 evra!
I sve bi ovo bilo normalno da u istom trenutku, po informacijama koje se mogu naći na sajtu suda, Šerifovićeva nije sa kamatama dužna oko milion dinara, od čega najveći deo treba da isplati mobilnim mrežama. Tako stoji da “Telenoru” duguje 118.678 dinara, “Telekomu” 24.801 dinar, “Mobtelu” 24.721 dinar, a mobilna mreža “Vip” je tužila za dug od 100.031 dinar. Dalje, u “Delta đeneraliju” ima dug od 146.319 dinara, zbog čega se već nekoliko puta našla na sudu, a zlatnom karticom “dajners” je kupovala u iznosu od 226.422 dinara, koje nije pokrila, pa su završili na sudu. Osim ovih sporova, Marija se sa gradom Beogradom sudi za neplaćanje računa „Infostana“ u iznosu od 226.174 dinara, dok je „Parking servis“ tužio za dug od 67.860 dinara. Pokušali smo da saznamo od same Šerifovićeve da li je novi automobil možda bio poklon od nekoga ili pak ne haje za dugovanja već udovoljava svojim željama, ali do njenog komentara nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Možda nas nije čula od buke motora?

Častila se i novim “ajfonom 5”
Da automobil nije jedino čime se častila u poslednje vreme, svedoči i fotografija na kojoj je nakačila svoj novi telefon, “ajfon 5”, čija se cena kreće oko 1.000 evra, a koji je očigledno pazarila samo nekoliko dana nakon svetske premijere.
- Nova igračka - prokomentarisala je Marija ispod fotografije na kojoj se vidi novo čudo tehnike.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Sep 2012, 10:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Nata slavila rođendan na plaži!

Slika
Bekvalčeva na poklon od Vuksanovića dobila put na Azurnu obalu

Ibica, Majorka, Menorka, Turska i još mnoge druge destinacije našle su se ove godine na spisku putovanja Nataše Bekvalac, za koju se leto ne završava, pa je tako i svoj rođendan juče proslavila na plaži Niki u Sen Tropeu, a ovo zadovoljstvo joj je kao poklon pripremio njen dečko, maneken Vladimir Vuksanović.

Kako za „Alo!” otkriva izvor blizak pevačici, Bekvalčeva i Vuksanović su u njegovoj organizaciji boravili proteklih dana u Kanu, a dan pred njen rođendan preselili su se u Sen Trope.
- Ovo je divan period za Natu, mnogo je srećna i uživa u putovanjima sa Vladom. Ovog leta stvarno su dosta putovali i, iako je unapred odlučila da sa njim proslavi svoj 32. rođendan, nije u planu imala da to bude u inostranstvu. Međutim, on je tajno kao poklon za njen rođendan organizovao putovanje i nedelju dana pre slavlja joj je samo rekao da spakuje kofere jer za nju ima iznenađenje. Najpre su otputovali u Kan do ponedeljka, kada joj je on odjednom rekao da se spakuje i da odlaze u Sen Trope. Vlada zna da Nataša obožava plaže i zbog toga je organizovao njeno rođendansko slavlje na plaži Niki, jednoj od najlepših plaža u ovom popularnom letovalištu - priča izvor i dodaje da je Natašu Bekvalac ovaj gest njenog dečka oduševio.
- Stvarno je bila srećna, javila je porodici da odlaze u Sen Trope nakratko i da je to njen rođendanski poklon od Vlade. Nije bila oduševljena toliko zbog odlaska u Sen Trope koliko zbog toga što je to bila Vladina ideja - dodao je za “Alo!” dobro obavešten izvor. A s obzirom na to da je Bekvalčeva na putu do zatvaranja broja, nismo uspeli da dođemo do njenog komentara o romantičnom rođendanskom poklonu.

Čim proslavi, vraća se da završi album!

Iako je najavila izlazak novog albuma za datum svog rođenja, Nataša Bekvalac morala je da pomeri objavljivanje CD-a, koji će završiti čim se vrati s puta, što nam je otkrio izvor blizak pevačici.

- Nataša ništa ne radi na silu i po svaku cenu, pa s obzirom na to da je mnogo vremena provela na putu, što zbog posla, što zbog odmora, nije stigla na vreme da završi album. Ona će ući u studio čim se vrati s puta i dovršiti svoj album.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Sep 2012, 10:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Dara Bubamara skriva pogled!

Slika

Kad Severine nema, Dara i Goga razgovore vode, i to ni manje ni više nego u kafiću koji je u vlasništvu verenika hrvatske pop zvezde.

Tako je naš paparaco uslikao popularne folk pevačice kako ispijaju piće u centru grada ne skrivajući se od radoznalih pogleda, ali da Dari nije svejedno kada vidi da je uslikana, svedoči činjenica da je, čim je ugledala paparaca, sakrila pogled iza naočara.
Razlog zbog kojeg je Adžićeva spazivši fotografa odlučila da ovo uradi ostaje nepoznanica, naročito ako se uzme u obzir da je na druženje došla našminkana, za razliku od Sekulićeve koja, iako bez šminke, nije skrivala oči. U svakom slučaju, sa šminkom ili bez nje, dve pevačice su se lepo družile, a da li su se našle da bi razmenile utiske sa žurke povodom otvaranja crkve, na kojoj su zajedno pevale i dobijale pare i od sveštenika, ali i 5.000 evra za jednu pesmu, ili im je tema za razgovor bilo nešto drugo, znaju samo one. Dok to ostaje u domenu spekulacija, ono što se zna je da su jedan deo vremena provele sa Severininim verenikom.
- Srpski biznismen je sedeo sa Darom i Gogom, a onda je otišao. Njih dve su došle zajedno i dugo su se zadržale na terasi njegovog kafića - ispričao je očevidac, a u to smo se i sami uverili.

Zašto je Adžićeva stavila naočare?

Stručna komisija našeg lista dugo je zasedala u pokušaju da razjasni misteriju Darinog postupka. Došli smo do nekoliko mogućih odgovora, a na vama je da procenite da li smo odgonetnuli zašto je pevačica skrilla pogled.

- Zato što neće da ga vidi ni glasa da mu čuje
- Jer pogledom skida, to je klasika
- Zbog toga što je stajala, gledala, pevala je tuga
- Da ne bi u galami videli da joj suze već dodiruju pod

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Sep 2012, 10:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Milena Ćeranić: Između Saše Popovića i mene vlada međusobno poštovanje!

Slika

Milena Ćeranić je gostujući u emisiji “Tačno u podne” kod Marije Lazić izjavila da ne prelazi na drugu stranu ulice kada se susretne sa svojim nekadašnjim šefom, direktorom “Grand produkcije” Sašom Popovićem.
“Ja Sašu Popovića jako poštujem i uvažavam, a i on mene takođe. Čak se desilo poslednji put da je on meni prišao i jako lepo smo se pozdravili, a to verovatno neko drugi prelazi na drugu stranu ulice”, ogovorila je Milena Ćeranić jednom gledaocu.
Pitanje je samo da li je na tog nekog drugog koji prelazi na drugu stranu kada je vidi, Milena Ćeranić možda mislila na Nemanju Stevanovića ili na neku drugu osobu?

Pulsonline

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Sep 2012, 10:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

Lady Gaga: Šta mi fali?!

Pevačica besna zbog kritika na račun težine objavila fotografiju na kojoj sedi na WC šolj

Slika

Lady Gaga na poslednjih par koncerata je pokazala "jače" noge i puniji stomačić, što je žutu štampu navelo da piše o bahatom prejedanju i navodnim molbama izdavačke kuće da pevačica smrša.

Gaga je na svom sajtu citirala Merilin Monro, napisavši "Svim devojkama koje misle da su ružne jer nisu mršave - vi ste lepe, društvo je ružno".

"Hvala fanovima koji me vole uprkos svemu, i znaju pravo značenje lepote i saosećajnosti", dodala je Gaga na Twitteru gde ima 29 miliona pratilaca.

Mondo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Sep 2012, 11:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Ivan Ivanović na naslovnoj strani "Playboy-a"

Mislili smo da se devojke slikaju za naslovnu stranu magazina za muškarce. Kad ono - Ivan Ivanović

Slika

Ekipa magazina "Ekskluziv" TV Prva, otkrila je ko je zapravo tajanstvena ličnost. Ni manje ni više - u pitanju je voditelj ove televizije Ivan Ivanović.
Glavni i odgovorni urednik "Plejboja" Igor Karanov za Pulsonline otkrio je da Ivan ipak nije najbolja riba u Srbiji, ali:

- Saradnja sa Ivanom je počela tako što je on, kao nezvanični mister nekorektnosti, u našoj rubrici Playboy Stav izneo svoje oštre stavove o starletama, Playboyu, ženama, LGBT populaciji i seksualnim slobodama u Srbiji, dakle svemu onome što su njegove najčešće teme.S obzirom na njegove nedavne verbalne okršaje sa devojkama koje su se slikale za Playboy, a i onima koje nisu,kao i na to da je razgraničio šta mu oko svega toga tačno smeta,rešili smo da ga slikamo sa dve najnovije playmate devojke i to je izgledalo toliko dobro da se naslovna, koja je trebalo da bude drugačija od svih ostalih, jednostavno napravila sama. Dakle, nije Ivanović najbolja riba u Srbiji, mada naslućujem da će sad to da priča okolo pokazujući ovu naslovnu, već su njegovi stavovi izneti u Playboyu najbolji primer borbe za slobodu mišljenja, govora, kao i seksualne slobode - slikao se sa dve gole devojke. Atmosfera na snimanju bila je, najpre zahvaljujući Ivanoviću, fantastična. Posle prvih nekoliko trenutaka, koliko mu je trebalo da se upozna sa ekipom i devojkama, odmah je počeo da plasira svoje fazone, a ekipa ih je prihvatila na jedan. U jednom trenutku je rekao: "Super je što smo svi nenormalni".

Imao je strpljenja, učestvovao u kreativnom radu na fotografiji, perfektno glumio i zato dobio najbolje fotografije u životu.

- Zaista mi imponuje što su me pozvali da se slikam za naslovnu stranu magazina koji čitaju svi pravi muškarci - rekao je Ivanović. A na pitanje voditeljke da li je bilo ponuda da se slika obnažen, kroz osmeh je rekao:

- Pa da, nudili su mi i takvu naslovnu stranu, ali kada su shvatili da niko ne bi kupio jubilarni broj, odustali su od te ideje - završio je izlaganje voditelj.

Slika

Puls

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Sep 2012, 12:29
Korisnikov avatar
rang
rang

Saša Popović oprostio Bojaniću!

Direktor „Granda“ prešao preko neistina koje je pevač o njemu izrekao u rijalitiju „Farma“
Slika

Miloš Bojanić gostovao je u „Narod pita“ kod Saše Popovića. To je bilo njegovo prvo pojavljivanje u nekoj od „Grandovih“ emisija nakon što su se pre dve i po godine njih dvojica sukobili tokom pevačevog boravka u rijalitiju „Farma“. Popović je sada prešao preko neistina koje je Bojanić izneo o njemu u šouu i njihova saradnja se nastavila.

Iako je dobro poznato da su im odnosi bili zategnuti, Miloš tvrdi da s Popovićem nikad nije imao nesporazum.

- Mi se nismo svađali, ne znam o čemu pričate. Nisam se pojavljivao u emisijama jer sam odlučio da se na neko vreme sklonim iz medija. Sve ostalo su izmišljotine - uporan je Miloš.

Slika

Podsećanja radi, njih dvojica su se sukobili zbog psa. Dok je Bojanić tvrdio da je maltezera kupio od Zorice Brunclik, a onda ga poklonio Saši, direktor „Granda“ je u uključenju u „Farmu“ rekao da mu je Bojanić prodao kuče za 1.200 maraka, iako ga je od Brunclikove dobio besplatno. Miloš se sad toga ne seća. Ali postoje snimci.

Puls

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Sep 2012, 12:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Lepa Brena: Ne odustajem od pevanja

Slika

Slavna pevačica Lepa Brena dobila je trombozu 2004. godine. Tada joj je na nastupu poplavela ruka i počela da trne zbog začepljene glavne vene subklavije. Ovog leta bolest se vratila u obliku tromboze potključne vene.
- Prvu trombozu sam pregurala 2004. godine, ali sam nakon toga nastavila sa velikim radom i iscrpljujućim tempom života. To što se bolest ovog leta ponovila, predstavlja ozbiljan alarm. Ukoliko se ne sanira na vreme, posledice mogu biti infarkt srca, moždani udar ili embolija pluća – kaže Lepa Brena u iskrenom razgovoru za “Blic”.
Otkazali ste sve koncerte. Priča se da ćete zauvek prestati da pevate?
- Neću prestati da pevam. Samo mi je potrebna pauza i jedan možda malo duži odmor. Živim maltene pod stalnom tenzijom i sve što se dešava na poslu ili u porodici doživljam previše emotivno. Drugo, ta moja spartanska, vojnička disciplina i perfekcionizam deluju destruktivno na mene. Čini mi se da nikada nisam znala da se potpuno odmorim od svojih obaveza. Osnovni problem je što, i kada odem na odmor, previše razmišljam ne samo o tome šta je trebalo da uradim, već šta je trebalo i drugi ljudi da urade. Ta psihička prenapregnutost dovela me je do ponovne tromboze.
Plašite li se?
- Nisam uplašena, ali uhvati me ponekad kriza. Ja sam radoholik i uvek razmišljam šta ću i kako ću dalje da radim. Drugo, tu su i moja deca kojoj treba da se nađem i da ih usmeravam kroz život. Svaki roditelj dobro zna koliko je teško biti i profesionalac na radnom mestu i dobar i privržen roditelj svojoj deci. Sama sam kriva što sebi nisam dala više oduška.
Hoćete li ići u Ameriku da se lečite?
- Sistem lečenja tromboze koji ovde imam isti je kao i u Evropi. Za sada ne smem da putujem avionom. Čekamo da nakon rekanalizacije vene vidimo koliko je ona otvorena. Kada od naših lekara budem dobila dozvolu da letim, ići ću u Ameriku po drugo mišljenje. Od 28. jula, otkad sam nakratko otišla u bolnicu, vodim drugačiji način života. Rano ležem i rano ustajem i prosto je neverovatno koliko mi je to povratilo snagu. Odlično se osećam, osvežila sam se i imam snage. Drugo, izbegavam vesti. Toliko smo od ranog jutra zatrpani lošim informacijama koje će vas, sve da ste najzdraviji na svetu, baciti u bedak, što se kaže. Čovek zaboravi da bez zdravlja nema ni sreće ni rada. A rad je bio suština mog života. Volela sam da radim i uživala sam u svom poslu. Sada sam u prilici da oslušnem organizam, a sve što radim, radim pod strogom lekarskom kontrolom. Tromboza može biti opasna, ali lekari veoma vode računa o svemu. I naši stručnjaci, verujte mi, ni najmanje ne zaostaju za kolegama iz sveta.

Hello

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 26 Sep 2012, 14:21
Korisnikov avatar
rang
rang

Nemanja Stevanović: Godina ispunjena nežnošću i razumevanjem

Slika

Popularni pevač Nemanja Stevanović i njegova devojka Jelena Filipović, studentkinja “Megatrend” univerziteta, nedavno su proslavili prvu godišnjicu veze. Tim povodom skladni par bio je na romantičnoj večeri gde su uz ukusnu hranu i dobro vino obeležili ovaj za njih značajan datum.
- Nismo želeli veliko slavlje povodom godišnjice jer smatramo da nema potrebe za time. Taj dan smo proveli zajedno, a uveče smo bili na romantičnoj večeri – počinje priču za magazin “Hello!” Nemanja.
- Imam mnogo obaveza, kao i Jelena, a nedavno smo pravili slavlje i povodom njenog rođendana, tako da smo odlučili da sada to bude samo naša intimna proslava.
Šarmantni muzičar i atraktivna studentkinja prvi put su se sreli prošle godine na poznatom prestoničkom splavu „River“, gde je Stevanović nastupao, dok je njegova partnerka te večeri slavila svoj dvadeset prvi rođendan.
- Već te večeri Jelena mi je privukla pažnju svojim lepim i prijatnim izgledom. Slali smo jedno drugome male signale, ali se tom prilikom nismo upoznali. Posle nekoliko dana nastupao sam na splavu „Blejvoč“, gde je opet bila sa društvom. Čim sam završio posao, odlučio sam da joj priđem. Malo smo porazgovarali i shvatio sam da je reč o veoma kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci. Razmenili smo brojeve telefona, dogovorili prvi sastanak i tako je sve krenulo – tvrdi nekadašnji učesnik rijalitija „Farma“ i otkriva čime ga je sadašnja partnerka osvojila.
- Ona je osoba koja je umerena u svemu, a meni je upravo i potrebna takva devojka. Osim toga, veoma je pametna, nežna, vaspitana i obrazovana, tako da slobodno mogu da kažem da je ona moj najbolji izbor. I pored toga što je mlađa od mene osam godina, veoma je zrela i ta razlika u godinama se nikada nije osetila u našem odnosu – iskren je Stevanović, koji za sada ne planira zajednički život sa svojom izabranicom.
- Naša veza je jako lepa i odlično nam ide ovako, tako da nemamo velike planove kao što su veridba ili zajednički život. Jednostavno, smatramo da ono što je dobro ne bi trebalo menjati i ne treba svaku vezu pretvarati u brak.
Zaljubljeni par je letovanje proveo u Crnoj Gori, a Nemanja je zbog posla tamo više puta odlazio i sam.
- Tokom leta sam uglavnom nastupao u Beogradu, na splavovima „River“ i „Blejvoč“, a imao sam nekoliko koncerata i u Crnoj Gori. Nemam običaj da Jelenu vodim kada negde putujem poslovno, jer bi to isto bilo kao kada bi neko ko radi u banci poveo svoju devojku da sedi sa njim za šalterom. Nas dvoje smo bili deset dana na moru u periodu kada nisam imao obaveze i bilo nam je jako lepo – tvrdi pevač koji od jeseni ima velike poslovne planove.
- Krajem oktobra planiram da objavim singl „Nigde me nema“, čiji će autori biti Dragiša Baša i Dejan Abadić koji su mi radili i pesmu „Neko poput tebe“, koja je doživela veliki uspeh. Drago mi je što sam naišao na saradnike koji su na pravi način shvatili šta želim i šta najbolje kao pevač mogu da iznesem. Planiram da početkom narednog meseca snimim i spot za novu pesmu, tako da će kompozicija u trenutku kada bude bila objavljena imati i svoju ekranizaciju. Osim toga, očekuju me i mnogobrojni nastupi kako u Beogradu tako i širom Evrope – kaže na kraju za magazin “Hello!” Nemanja, koji je posle proslave godišnjice veze sa prijateljima otišao u obilazak Rumunije motorom.

Hello

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 27 Sep 2012, 14:17
Korisnikov avatar
rang
rang

Karamela tužio "Prvu", traži 10.000 dinara!

Slika
Smatra da su mu ukradena autorska prava

Revoltiran emitovanjem emisije “Porodične tajne” na Televiziji “Prva”, koja je, kako on tvrdi, identična njegovom serijalu “Balkanske prevare”, Goran Stojićević Karamela podneo je tužbu u Višem sudu u Beogradu protiv emitera za povredu autorskih prava.

Kako je za “Alo!” otkrio Karamela, on očekuje od suda da Televiziji “Prva” najpre zabrani emitovanje emisije “Porodične tajne”, a potom ih očekuje sudski proces u kom je fiktivna odšteta 10.000 dinara.
- Čim sam saznao za emisiju “Porodične tajne” Televizije “Prva” i pogledao o čemu se radi, odmah sam podigao tužbu, jer je to plagijat moje emisije koja se zove “Balkanske prevare”, a koja se emituje na BN-u, OBN-u i na makedonskoj televiziji, a u pregovorima sam i sa “Hepijem”- započinje razgovor Karamela, koji tvrdi da su košuljice obe emisije identične, ali i da je njegova prijavljena agenciji za zaštitu autorskih prava.
- Moja emisja se najpre zvala “Preljubnici”, emitovana je na “Pinku” i bavili smo se ljudima koji varaju svoje partnere, potom sam proširio delatnost emisije i počeli smo da se bavimo porodičnim pričama. Ja sam svoju emsiju prijavio u agenciji za zaštitu autorskih prava i imam potvrdu od njih da sam ja njen jedini vlasnik u Srbiji. A ako ste gledali i moju i emisiju koja se emituje na “Prvoj”, mogli ste da vidite da su to isti formati. Možete i košuljice da uporedite i videćete da je to jedna te ista emsija. Osećam se kao dete da su mi ukrali, znate - tvrdi Stojićević. Kao privremenu meru, Karamela očekuje da će sud u roku od 48 sati Televiziji “Prva” uvesti zabranu emitovanja emisije “Porodične tajne”.

- Očekujem sada odgovor suda o zabrani emitovanja ove emisije na “Prvoj”, a ta odluka bi trebalo da usledi 48 sati po primanju tužbe. Sud je u utorak primio tužbu i čekamo odluku - tvrdi poznati imitator. Inače, dokaz o podnošenju tužbe postoji i na sajtu višeg suda.

„Prva“: Mi smo vlasnici licence emisije!

Povodom tužbe koju je imitator podneo protiv “Prve”, kontaktirali smo sa televizijom i zatražili i komentar o mogućnosti da emitovanje “Porodičnih tajni” bude zabranjeno, a u njihovom saopštenju navodi se da su oni vlasnici licence sporne emisije.
- “Porodične tajne” su licencni format i sva prava su kod nas - stoji u saopštenju službe za osnose sa javnošću Televizije “Prva”.

Alo

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu