|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
trenirao sam fudbal bas u partizanu. ja sam beogradsko dete Boss kakvi portali i net, sve se desava na pet minuta od mene. Doduse nisam imao bas uspesnu karijeru  kasnije u jednom manjem klubu, prosao sam kao u Partizanu  Ako si trenirao basket Boss, ako si bio u timu, znas kako to ide. Kakvi bre roditelji, Dule im je od sina napravio milionera, vaspitao ga i od njega napravio reprezentativca. Ako im do sada nije smetao vaspitni Duletov rad, nece ni ubuduce sigurno. A da pravdam Duleta Vujosevica  ma nemo se zaebavamo, ko da ga pravda i kome da ga opravda? Ja da ga pravdam, tebi da ga opravdam  Duleta Vujosevica? Eh da, secam se kako je trener Sampdorije isamarao Ljajica pre par godina. Bezbroj je primera. Dule je intelektualac, kosarkaski genije, velicina i alfa i omega kosarke na ovim prostorima. Zamisli da na Srbija Forumu @Boss-u neki @ casual pravda njegove postupke.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
casual je napisao: trenirao sam fudbal bas u partizanu. ja sam beogradsko dete Boss kakvi portali i net, sve se desava na pet minuta od mene. Doduse nisam imao bas uspesnu karijeru  kasnije u jednom manjem klubu, prosao sam kao u Partizanu  Ako si trenirao basket Boss, ako si bio u timu, znas kako to ide. Kakvi bre roditelji, Dule im je od sina napravio milionera, vaspitao ga i od njega napravio reprezentativca. Ako im do sada nije smetao vaspitni Duletov rad, nece ni ubuduce sigurno. A da pravdam Duleta Vujosevica  ma nemo se zaebavamo, ko da ga pravda i kome da ga opravda? Ja da ga pravdam, tebi da ga opravdam  Duleta Vujosevica? Eh da, secam se kako je trener Sampdorije isamarao Ljajica pre par godina. Bezbroj je primera. Dule je intelektualac, kosarkaski genije, velicina i alfa i omega kosarke na ovim prostorima. Zamisli da na Srbija Forumu @Boss-u neki @ casual pravda njegove postupke. Hahhahahahahahahahahhah,i jebote kako tip,laže bezočno!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
e sad cu te reci kod Molene. gotov si.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma daj pusti me s njom vise,strasno se obrukala,sad mi jasan tvoj odnos naspram nje!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Cuj jarane,zamisli recimo da je upoznas i odes s njom u neko drustvo,i u razgovoru ona lupne jedan od svojih bisera,ja mislim da bi ti u zemjlju propao!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
sad cu u kafani tamo da ti naricim dupli chivas sa utehom 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma cuj jarane kako si se na vrijeme izvukao ima da castis vecerom,,,hahahahah
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
casual je napisao: trenirao sam fudbal bas u partizanu. ja sam beogradsko dete Boss kakvi portali i net, sve se desava na pet minuta od mene. Doduse nisam imao bas uspesnu karijeru  kasnije u jednom manjem klubu, prosao sam kao u Partizanu  Ako si trenirao basket Boss, ako si bio u timu, znas kako to ide. Kakvi bre roditelji, Dule im je od sina napravio milionera, vaspitao ga i od njega napravio reprezentativca. Ako im do sada nije smetao vaspitni Duletov rad, nece ni ubuduce sigurno. A da pravdam Duleta Vujosevica  ma nemo se zaebavamo, ko da ga pravda i kome da ga opravda? Ja da ga pravdam, tebi da ga opravdam  Duleta Vujosevica? Eh da, secam se kako je trener Sampdorije isamarao Ljajica pre par godina. Bezbroj je primera. Dule je intelektualac, kosarkaski genije, velicina i alfa i omega kosarke na ovim prostorima. Zamisli da na Srbija Forumu @Boss-u neki @ casual pravda njegove postupke. Ne, ne pravdaš ti Duleta Vujoševića... što bi neki tamo Casual nekom tamo Bossu na nekom tamo forumu pravdao intelektualca Duleta i njegove postupke... Samo si eto ''zbog venere u škorpiji i saturna u osmoj kući'' osetio potrebu da prokomentarišeš Žexovo viđenje Duleta Vujoševića i njegovog ponašanja... pa si onda osetio potrebu da pomeneš i Gurovića i njegov postupak i time pokušaš da izjednačiš ta 2 postupka, a onda si na kraju osetio potrebu da nam pišeš o umišljenom klincu Bogdanoviću kojeg je Dule učinio milionerom, napravio igrača od njega i šta ti ja znam... Ništa od toga nema veze sa pravdanjem postupka Duleta Vujoševića... to nije pravdanje i nikako ne može biti...  Na stranu priča o njegovoj trenerskoj karijeri i uspesima koje niko nije ni pomenuo niti pokušao da ospori... Ili glupost o vaspitanju... Ili navođenje još jednog primera (Ljajić), iako sam već rekao da meni ništa od toga nije normalno... bilo koji primer da navedeš...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
I sad baš gledam vreme kad si napisao post, i uzimam u obzir da ti je trebalo nekih 5 minuta da napišeš post i vreme kad sam ja otišao u off... Ponavlja se ista priča kao prošli put kada se to desilo nekoliko puta... nekim čudom baš kad sam ja otišao u off, ti se momentalno pojaviš i odgovoriš mi na post... Nemoj dugo da razmišljaš šta ćeš da napišeš... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kakvi ste svi vi detektivi dan te.....vrijeme posta, offa, pp, ko je online, folovi golovi, avioni kamioni.... opet mi dodje da sama sebe poljubim  ali slatki ste..vi muski sa muskim lovackim pricama ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 97 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|