Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 04 Avg 2025, 05:17

Autoru Poruka
casual
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 03 Jun 2014, 22:31
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

trenirao sam fudbal bas u partizanu. ja sam beogradsko dete Boss kakvi portali i net, sve se desava na pet minuta od mene. Doduse nisam imao bas uspesnu karijeru :D kasnije u jednom manjem klubu, prosao sam kao u Partizanu :D Ako si trenirao basket Boss, ako si bio u timu, znas kako to ide. Kakvi bre roditelji, Dule im je od sina napravio milionera, vaspitao ga i od njega napravio reprezentativca. Ako im do sada nije smetao vaspitni Duletov rad, nece ni ubuduce sigurno.
A da pravdam Duleta Vujosevica :lol: ma nemo se zaebavamo, ko da ga pravda i kome da ga opravda? Ja da ga pravdam, tebi da ga opravdam :D Duleta Vujosevica?
Eh da, secam se kako je trener Sampdorije isamarao Ljajica pre par godina. Bezbroj je primera.
Dule je intelektualac, kosarkaski genije, velicina i alfa i omega kosarke na ovim prostorima. Zamisli da na Srbija Forumu @Boss-u neki @ casual pravda njegove postupke.

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 03 Jun 2014, 22:33
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

casual je napisao:
trenirao sam fudbal bas u partizanu. ja sam beogradsko dete Boss kakvi portali i net, sve se desava na pet minuta od mene. Doduse nisam imao bas uspesnu karijeru :D kasnije u jednom manjem klubu, prosao sam kao u Partizanu :D Ako si trenirao basket Boss, ako si bio u timu, znas kako to ide. Kakvi bre roditelji, Dule im je od sina napravio milionera, vaspitao ga i od njega napravio reprezentativca. Ako im do sada nije smetao vaspitni Duletov rad, nece ni ubuduce sigurno.
A da pravdam Duleta Vujosevica :lol: ma nemo se zaebavamo, ko da ga pravda i kome da ga opravda? Ja da ga pravdam, tebi da ga opravdam :D Duleta Vujosevica?
Eh da, secam se kako je trener Sampdorije isamarao Ljajica pre par godina. Bezbroj je primera.
Dule je intelektualac, kosarkaski genije, velicina i alfa i omega kosarke na ovim prostorima. Zamisli da na Srbija Forumu @Boss-u neki @ casual pravda njegove postupke.

Hahhahahahahahahahahhah,i jebote kako tip,laže bezočno!

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 03 Jun 2014, 22:35
Korisnikov avatar
*
*

e sad cu te reci kod Molene. gotov si.

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 03 Jun 2014, 22:41
Korisnikov avatar
*VIP*

Ma daj pusti me s njom vise,strasno se obrukala,sad mi jasan tvoj odnos naspram nje!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 03 Jun 2014, 22:46
Korisnikov avatar
*VIP*

Cuj jarane,zamisli recimo da je upoznas i odes s njom u neko drustvo,i u razgovoru ona lupne jedan od svojih bisera,ja mislim da bi ti u zemjlju propao!

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 03 Jun 2014, 22:50
Korisnikov avatar
*
*

sad cu u kafani tamo da ti naricim dupli chivas sa utehom :D

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 03 Jun 2014, 22:52
Korisnikov avatar
*VIP*

Ma cuj jarane kako si se na vrijeme izvukao ima da castis vecerom,,,hahahahah

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 04 Jun 2014, 12:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

casual je napisao:

Ne, ne pravdaš ti Duleta Vujoševića... što bi neki tamo Casual nekom tamo Bossu na nekom tamo forumu pravdao intelektualca Duleta i njegove postupke...

Samo si eto ''zbog venere u škorpiji i saturna u osmoj kući'' osetio potrebu da prokomentarišeš Žexovo viđenje Duleta Vujoševića i njegovog ponašanja... pa si onda osetio potrebu da pomeneš i Gurovića i njegov postupak i time pokušaš da izjednačiš ta 2 postupka, a onda si na kraju osetio potrebu da nam pišeš o umišljenom klincu Bogdanoviću kojeg je Dule učinio milionerom, napravio igrača od njega i šta ti ja znam...

Ništa od toga nema veze sa pravdanjem postupka Duleta Vujoševića... to nije pravdanje i nikako ne može biti... :roll:

Na stranu priča o njegovoj trenerskoj karijeri i uspesima koje niko nije ni pomenuo niti pokušao da ospori... Ili glupost o vaspitanju...
Ili navođenje još jednog primera (Ljajić), iako sam već rekao da meni ništa od toga nije normalno... bilo koji primer da navedeš...

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 04 Jun 2014, 12:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

I sad baš gledam vreme kad si napisao post, i uzimam u obzir da ti je trebalo nekih 5 minuta da napišeš post i vreme kad sam ja otišao u off...

Ponavlja se ista priča kao prošli put kada se to desilo nekoliko puta... nekim čudom baš kad sam ja otišao u off, ti se momentalno pojaviš i odgovoriš mi na post... Nemoj dugo da razmišljaš šta ćeš da napišeš... :P

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 04 Jun 2014, 12:50
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Kakvi ste svi vi detektivi dan te.....vrijeme posta, offa, pp, ko je online, folovi golovi, avioni kamioni....
opet mi dodje da sama sebe poljubim :D

ali slatki ste..vi muski sa muskim lovackim pricama [smiley2544.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu