Autoru |
Poruka |
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Gde ? Uh, malo je reći da sam razočaran Ali ja sam i lep i uporan... Dobijaš to u paketu heh
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa mislim stvarnoooooooooooooooooo. Ne znam kako sam se samo ja nasla u ovom izboru...totalna pogreska haha. Anja Anja....vratit cu ti ovo  , a i ti mala Gigi skupa sa Bossom hahaha...ijaooo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Reci im Moly... Hoće na incest da nas nateraju... hah
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Snaga bureka jača je od svega...a Anja, Boss i ja smo burek obožavatelji! ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
U čemu je fazon sa tim burekom ? Ne kapiram, ozbiljno...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ja mislim da bi Senka bila prava osoba za ovo flertkanje sa Žexom ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ma šta je sad Boss kriv ? Boss je još na početku rekao GiGi, Žex se sigurno seća... To danas je bio ''Brutalisha u Bossu'' i on je rekao Molena, to se ne računa... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
tako je Boss....drago mi je da si prepozao jaceg saveznika  iako prijedlozi jos pristizu..jos se nista ne zna biljezi Gigi tamo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ne pominjite Senku molim vas... ni Casuala... opet će tema pod ključ... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|