Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Senka, Mojne, ja vas ništa ne razumem a vidim da se i vas dvoje ne razumete... nadam se da barem vas dvoje mene razumete, čisto da bi neko nekoga ipak razumeo...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Mojne je napisao: Senka je napisao: Mojne...ja prosto ne mogu da vjerujem kako se ti to ponašaš...mijenjao si 3 ranga...zadnji put smo se dogovorili da ti skinem sve rangove a ti pristaješ da ne skidaš avatar...Ti nisi ispoštovao dogovor,pa zbog čega bih onda ja? Shvatila sam ja sve,pa probaj i ti. svaka budala bi videlada me kinjiš istina je da kad skinem avatar da mi ti po kazni vratiš rang i to je čista glupost ali dogovor ALI KAD SAM VRATIO AVATAR TI SI TREBALA DA MI SKINEŠ RANG DA SAM TI FORE TRI DANA, ŠTO GOVORI DA SI TI LOŠA A NE JA PO SISTEMU KLACKALICE ILI PO MATEMATICI IF-DENšto jednostavno ne dođeš mi na pp i kažeš da si se zaljubila u mene i da bi želila da te muvam ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Već si me muvao...ali ti nije to prošlo...i nikada i ne bi... Nisam te 'pratila' par dana...trebao si mi poslati pp i reći da si se vratio...nije ti to prvi put...a ni ja ne mogu baš svaki dan pratiti forum,imam i previše privatnih obaveza i problema...privatni život ima prednost...sorry...
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Vidi ti Senke što je opasna...  Mojne, ne budi ljubomoran i nesiguran u sebe, učiti, učiti i samo učiti od najboljih,,,buahahaha
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Senka je napisao: Mojne je napisao: Senka je napisao: Mojne...ja prosto ne mogu da vjerujem kako se ti to ponašaš...mijenjao si 3 ranga...zadnji put smo se dogovorili da ti skinem sve rangove a ti pristaješ da ne skidaš avatar...Ti nisi ispoštovao dogovor,pa zbog čega bih onda ja? Shvatila sam ja sve,pa probaj i ti. svaka budala bi videlada me kinjiš istina je da kad skinem avatar da mi ti po kazni vratiš rang i to je čista glupost ali dogovor ALI KAD SAM VRATIO AVATAR TI SI TREBALA DA MI SKINEŠ RANG DA SAM TI FORE TRI DANA, ŠTO GOVORI DA SI TI LOŠA A NE JA PO SISTEMU KLACKALICE ILI PO MATEMATICI IF-DENšto jednostavno ne dođeš mi na pp i kažeš da si se zaljubila u mene i da bi želila da te muvam ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Već si me muvao...ali ti nije to prošlo...i nikada i ne bi... Nisam te 'pratila' par dana...trebao si mi poslati pp i reći da si se vratio...nije ti to prvi put... a ni ja ne mogu baš svaki dan pratiti forum,imam i previše privatnih obaveza i problema...privatni život ima prednost...sorry... a videla li da nemam vatar
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Jesam...sasvim slučajno...i vjerovatno bih tako danas vidjela i da si ga vratio...ali ti naprosto nemaš strpljenja...
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
E tako Mojne...vidiš kako ja terapijski djelujem na tebe... 
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
to će mi biti nezaboravni trenuci
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Znam da hoće... ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|