Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jao da...trudnice često lude za kiselim... Ja inače nisam toliko luda za kiselim, ali tko zna... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja se sećam da je u Boljem Životu onaj lik Guza doneo punu kesu limuna Koki kada se porodila... To jest dve pune kese... Majka mi radi na porodilištu, pa sam je baš sada pitao.. Kaže da porodilje slabo žderu kiselo.... Puče mi teorija u momentu.... pih
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ozbiljno? Ali često čitam članke u kojima piše da trudnice dobiju želju za kiselim. Ili možda za onim što inače ne jedu? Hmmm...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sastančila ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Spavao sam jelte...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pjevala pjesmu Nasmij se sestro...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Smorila se u gradu....eh
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
бројала новцеее ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
telefonirala
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Вучица je napisao: бројала новцеее ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) GiGi je napisao: Pjevala pjesmu Nasmij se sestro... Iskra je napisao: sastančila ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Radi li ko u ovoj jadnoj nam državi (osim mene) ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|