Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...ovdje ima doista dragih ljudi koji mi čine toplo oko srca...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
mnogo je razloga jedan od njih je taj da mirise nekako, ume da bude romantican, bajkovit 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
slažem se sa Gigi 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: mnogo je razloga jedan od njih je taj da mirise nekako, ume da bude romantican, bajkovit  ijaoooooo bajkovito haha ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...sa primjesama drame, komedije, svedskih akciono romanticnih da da, a ponajvise samog trilera haha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Vidim Cas je romantična dušica...  Ja dolazim da biste me morali trpjeti...aha!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
GiGi je napisao: ...ovdje ima doista dragih ljudi koji mi čine toplo oko srca... ....il ti samo upala cica u supu koju srces dok si za kompom dakle,samo da vam provjerim puls
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: casual je napisao: mnogo je razloga jedan od njih je taj da mirise nekako, ume da bude romantican, bajkovit  ijaoooooo bajkovito haha ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...sa primjesama drame, komedije, svedskih akciono romanticnih da da, a ponajvise samog trilera haha  ima i drame, komedije, trilera... nije da nema  medjutim, zaista ovaj forum dozivljavam na nacin koji sam naveo.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da vas pozdravim sve ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
...volim čitati... 
|
|
|
|
|
|