Autoru |
Poruka |
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Znam,resila sam da ih malo protresem.Mnogo su se opustili,a najveci problem je sto su pojedini na polugodistu(kod moje koleginice) imali jedinice.Morala sam biti surova,i reci im da nikome necu pokloniti ocenu.....Sutra cu videti da li su me za ozbiljno shvatili....Vec sam nagovestila(stavila sam status na fb)Volim avgust Ne bi mi palo na pamet da nekoga oborim pa da upropastim sebi odmor,a mama bi me ![[82ok.gif] [82ok.gif]](./images/smilies/82ok.gif) da se ne pojavim kod kuce od 10-29.8
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ugasiti svjetlo i klimu i nikako zaboraviti naviti alarm sa ponavljanjem zvonjenja ujutro. ode i dan mladosti...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Zavrsila sa testom,sada se mogu okupati pa u ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...stavitju jastuk preko glave..tiho tju jecati i plakati da me niko ne cuje.. ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif) ...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
kuvacu rucak ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
otkud znam ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Čekaću u gostima dok ne dođe GiGi pa ću se ponovo vratiti...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bome nisi bio među gostima, momče... Kad odem off, otići ću na kolokvij...eto... ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
A to je u... ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kolokvij je popodne... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|