Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cuj veceras 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
.........da cyber sex prija "bakutanerima" ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hej Anja....gledala sam veceras film jedan..sada si me podsjetila zove se 'HER' .... na temu operativnih sistema i te umjetne internet inteligencije..bla bla bla...izmedju ostalog on je u vezi sa operativnim sistemom, OS, koja se zove Samantha i imaju izmedju ostalog i sex ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Skinula si sa neta?Moram ga pogledati ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam skinula s neta..imam ga na dvd-u pa pogledala nije los...zanimljiv jako hehe 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
One gledaju neke bRezobrazne filmove gde ima sexa...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Boss,tek cu pogledati.......bezobrazno ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Sramota... umesto da pogledaš neku romantičnu komediju... ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
kad nemas slobodan vikend ponedeljak ti dodje kao sreda .....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sta ti je onda srijeda? dan za...hmmm 
|
|
|
|
|
|