Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
previse utisaka.
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Komsinica je napisao: previse utisaka. ajde!! ja nista ovih dana
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
zovi vatrogasce : p
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
25.maj ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jedan od najposebnijih videa koje sam ikad vidjela...hvala asistentici iz sociologije što nam je dala zadatak da komentiramo...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
volela bih da ga zaboravim...( utisak)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
''Nakon stoljeća "hladnih odnosa" jučer je u Jeruzalemu održan povijesni susret pape Franje i carigradskog patrijarha Bartolomeja...'' Puno ovih povijesno istorijskih trenutaka u ovoj 2014.... previse odjednom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: ''Nakon stoljeća "hladnih odnosa" jučer je u Jeruzalemu održan povijesni susret pape Franje i carigradskog patrijarha Bartolomeja...'' ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ekumenizam u najavi... Šta li će reći Amfilohije na sve ovo ? Da li će da raspope Vaseljenskog Patrijarha zato što je pružio ruku pomirenja Papi Franji ? Gledam ove naše sveštenike i vladike kako beže od bilo kakvog dijaloga između dve crkve... Boje se da se slučajno opet ne ujedine pod isti krov... Ovamo se ne boje materijalnih vrednosti... Nikada se neće uplašiti novog Audija, BMW-a, Mercedesa.... A ne.... To je dozvoljeno. Tu su svi k'o jedan..
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ем је шладак ем уме да "вара"