|
Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Iskra se izdekompenzirala, ja bih rekao
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
fundamentalno
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 Picard ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mare mangupe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
... ''moj je zivot Svicarska , SKORO pa savrsen....'' ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ako ga ne trazis, neces ga ni naci to ti je ono -SKORO
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
uvek me obraduješ ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
Џаба Дрина прича Сави ону причу о поплави, џаба, џаба мој синовац Сава памти Јасеновац!
Дрина вода мора знати и Јадовно Сава памти! А Сава се сва пенуша од грозота што их слуша: „плавила сам сестро и ја, пливала је Славонија! све од крви и лешева, српских мајки и очева. Жалила је сестра брата, све због браће нам Хрвата, а и деца родитеље, свима биле исте жеље. Шта сам деце ја однела, схватит’ нећеш, кад би хтела!
Из корита бежим свога, срамота ме људи, Бога, сада дрвље ток ми квари, некоћ људи млади,стари. Видела си и ти јада, око града Вишеграда, страда Србин на све стране једном мора то да стане!
Част свакоме,помоћ свима, АЛ ДРЖАВУ НИКАД С ЊИМА! Опростио Срб је свима, крвницима што их има, лажној браћи, комшијама, неправедним судијама. Док је свима веровао, гинуо је,пропадао. Време друго дође сада, неће више он да страда, Помози му Драги Боже! Нек’ разуме ко год може, можемо се и волити, једни другим добри бити, ал на томе нек’ остане, да нас како не нестане!
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|