Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma takve samo govnjavom motkom slepci sad našli da kradu Megi ne sa jednom nogom nego sa dve da odlete u pm i dalje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Treba da se slika, treba da se siri dalje, pusti lazne moraliste i to ja sam pomogao, nisam slikao. Treba, sve treba...kad Nole donira 500 000 onda je to u redu slikati, a kad obican covek pola dana lopata onda to ne treba slikati Ma nemoj. Nema ničeg lošeg ako si uslikao gde si bio i sta si radio, a ako si svojom akcijom potakao barem jednu osobu da pomogne ili donira tvoj posao je time mnogo veci.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Evo nekoliko slikica da vidite kako je to jučer izgledalo na mojem fakultetu...skupljeno je masu toga do kraja dana, a danas nastavljamo dalje...jutros nam se pridružio i Damir Urban sa svojom suprugom... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Bravo za akciju. ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bravo Điđi.... Nema ništa lepše nego pomagati ljudima u nevolji, a i uopšte...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja jednostavno moram okaciti, pa kome se cita nek cita... ..a steta ako ne procita majke mi ... http://www.6yka.com/novost/56608/katakl ... ijateljima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Milanović piše Angeli Merkel
- Oberštovana! Du niks gedođen auf fešten povodom ojere geulaz u EU, geoprosten, ih zajebo. Aber ja niks sad zato gepisen ... ih gepisen zbog gepoplaven in Slavonija. Anđelka gedragen, haben ti štogod eura cu doniren? Ajde odriješi kesen pa nam hilfen ako Boga geznaden! Danke und gehvalen! Dajne Zoken!
Ova odgovara
- Majne Zoken Ih Boga neznaden, aber znaden da du naplaten od svog genaroda slivnen vaser, nizbrdo vaser, geuzbrdo vaser, kišarinen, vlagarinen in zrak, morgen rosarinen auf autošajba, morgen rosarinen auf livada und traven, hund pišarinen auf grmen, vasarinen aus haus žljeben, vaser vaga vodarinen, špagen povucarinu aus vodokotlić... und sad mene ojro gepiten? Pa majken ga fiksen, haben ti u glaven mozak oder fosnen? Dajne Anđelka! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Što ti sve na nađeš! Zoken i Anđelka 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kinez vice NULA DINALA NULA DINALA ma ok ako je dobar covek i pomogao nego sta je sa ostalim Kinezima pre katastrofe???? sto se radi od 9-21h za 16hiljada a u drugim gradovima i za manje bez prijave i bez icega!!!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|