Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
jos malo pa taman .....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Znači maloletna ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
MARRIIN je napisao: Znači maloletna ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hja ....bila recimo pre nekih 20 i kusur godina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Nikita je napisao: MARRIIN je napisao: Znači maloletna ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hja ....bila recimo pre nekih 20 i kusur godina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mlado čeljade ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
MARRIIN je napisao: Nikita je napisao: MARRIIN je napisao: Znači maloletna ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hja ....bila recimo pre nekih 20 i kusur godina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mlado čeljade ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Yesss piletina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) eh ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
pa cuj njegov smeh ! sicc tamo .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) necu valda da kazem da sam stara koka ? idi , molim te ! Nekako mi lepse zvuci piletina ..... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
cuti bre, juce sam medju onom mladezi ispala starija zena kuku mene kad sam cula ja se okrenula i kazem onom malom, os te opicim lopatom? a kaze komsija, muko moja mi od 30 stariji a jes...onaj klinac ako je imao 17 eh
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
LaYa je napisao: cuti bre, juce sam medju onom mladezi ispala starija zena kuku mene kad sam cula ja se okrenula i kazem onom malom, os te opicim lopatom? a kaze komsija, muko moja mi od 30 stariji a jes...onaj klinac ako je imao 17 eh ja se ne odazovam na ono : teto , zeno ili te nazive ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kontam obracaju se nekom drugom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
dovoljno da shvatim da vuk dlaku menja al ćud nikad