Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Jeboto to samo Mego moze bubnuti.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
fijuuuuu sad ce ovako do pola jedan veceras 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ajde Casuale šuti,najebao si kad Molena dođe! Ja mislim da si ti naebao kad Molena dođe...  Šutiš ko bubica kad se ona pojavi...samo ne znam da li Cas zna kako si zaljubljen u Molenu,pa si joj i ljubav izjavio. 
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja mislim da su Kežual i Molena odavno Tamba-Lamba
hah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Mislim ovo je genojalno,kako kao ljudi prate preko Neta pa se zato kao pise,bas je ljudima do Neta,pa ovo je genijalna izjava ! Bas mi sad drugarica iz SM preko net-a javvila da pukao nasip i da Sava nadolazi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ajde Casuale šuti,najebao si kad Molena dođe! Ja mislim da si ti naebao kad Molena dođe...  Šutiš ko bubica kad se ona pojavi...samo ne znam da li Cas zna kako si zaljubljen u Molenu,pa si joj i ljubav izjavio.  Pa sta ima veze ja sam zaljubljen i u Moleni i tebe,a Casual samo u Molenu,onda su moje sanse veće.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Mislim ovo je genojalno,kako kao ljudi prate preko Neta pa se zato kao pise,bas je ljudima do Neta,pa ovo je genijalna izjava ! Bas mi sad drugarica iz SM preko net-a javvila da pukao nasip i da Sava nadolazi Megi mislim da mi dugujes isriku,ne pravi se grbava!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma nije pitt zaljubljen u Molenu. Sve ste vi do jedne zaljubljene u pitta  Salim se ja, nije on nista lose mislio sa onim nego se nije lepo izrazio.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Citas samo sebe,vrati se u nazad AJ PITT SMIRI SE
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Normalno ja sam zaljubljen u sve,pa sta je tu loše!?
|
|
|
|
|
|