Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
casual je napisao: Stanovnistvo Obrenovca je evakuisano. Prvi put u istoriji Srbije se desava da de citav jedan grad evakuise zbog elementarnih nepogoda. Šta li je sa Brutalnim ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Evakuisao se i on sigurno. Neverovatne slike gledam na vestima. Ovo je jako tuzno i pretuzno... Nema struje, vode, kataklizmicna je situacija...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Kod mene je iskočila kablovska...mora da negdje nema struje...i sada samo mogu gledati alternativnu televiziju...sa prilično lošom slikom...ali ovo što vidim je stravično...i baš kataklizmično...
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Sabac je sledeci, najavljuju potop celog grada. Vucic moli beogradjane da pomognu, trazi dobrovoljce, treba 1500 ljudi koji ce odmah autobusima biti prebaceni tamo.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
casual je napisao: Sabac je sledeci, najavljuju potop celog grada. Vucic moli beogradjane da pomognu, trazi dobrovoljce, treba 1500 ljudi koji ce odmah autobusima biti prebaceni tamo. Jao ne...tamo mi je prijatelj! ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kod mene je sve ok, protok je oko 2100 valjda i nema problema, Drina se gotovo vratila u korito. Problem su klizišta na teritoriji opštine ZV, u gradu nema većih problema. Svi problemi su sa onim ''talasom'' juče oko 16h otišli sinoć i danas u Bijeljinu, još ako se izlije Sava nastaće potpuni haos, a to se može desiti preko vikenda. Voda je već u kompletnom gradu, BN TV je prekinula rad (a oni su baš udaljeni) i raste li raste, može biti gore nego u Doboju. Vidim u Obrenovcu potpuna evakuacija, valjda je Brutalni dobro (nije mu trebala ona zajebancija sinoć). U Slavoniji poplave, u Austriji poplave, katastrofalno nevreme u Češkoj, Poljskoj, juče je bilo i u Portugalu i Španiji čini mi se, u p.m i kiša. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Zar i Šabac..ne mogu da vjerujem... Boss,Sava će još rasti jer raste i Sana...i Una...i ostale pritoke...ovo je stravično...da,i Vrbas...Bosna...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss najezi se od tvog komentara
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Šabac će najgore proći ako se Sava izlije. Nemate pojma koliko je srećna okolnost što južnije nije bilo većih padavina. Recimo protok na HE Višegrad je juče bio valjda 1600 a danas je 900, zamislite da je bio veći kakav bi tek onda haos nastao.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Tuga tuga.Boss drago mi cuti da si barem ti ok i da je sve dobro , da si na sigurnom. Vec sam rekla da sam nekoliko puta pokusala nazvati Caneta ali ne ide....nadajmo se da je na sigurnom, jer on je bio medju prvim potopljenim ako je to tako...msm na smjestaj. Drzite se ljudi u pm....proci ce i ovo, i pomagajte kako znate i umijete.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|