Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da, sjecam se toga....ja sAM imala norijadu u Zagrebu Gigi i bila sam sa brasnom i na Mandusevcu u fontani..a to je bilo davno i nista se nije promjenilo vidim  samo mi nismo toliko pili i bez kontrole bili..a ne ne.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: da, sjecam se toga....ja sAM imala norijadu u Zagrebu Gigi i bila sam sa brasnom i na Mandusevcu u fontani..a to je bilo davno i nista se nije promjenilo vidim  samo mi nismo toliko pili i bez kontrole bili..a ne ne. u moje vrijeme je osim bašna tu bilo i ulje, paradjz sos još je falila šunka za pizzu
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Al onaj osjećaj kad te ispolijevaju vodom i brašnom pa na tebi tijesto nastane...eh! ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Al onaj osjećaj kad te ispolijevaju vodom i brašnom pa na tebi tijesto nastane...eh! ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) to se meni dogodilo negdje u 2. srednje, pije testa iz Njemačkog profa me pustila 10 minuta u WC da skinem rezance sa sebe
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Picard je napisao: to se meni dogodilo negdje u 2. srednje, pije testa iz Njemačkog profa me pustila 10 minuta u WC da skinem rezance sa sebe A ti šalabahter u ruke i čitaj odgovore, a? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Picard je napisao: to se meni dogodilo negdje u 2. srednje, pije testa iz Njemačkog profa me pustila 10 minuta u WC da skinem rezance sa sebe A ti šalabahter u ruke i čitaj odgovore, a?  nisam ja nikad bio za te šalabajzere nadam se ni ti
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Picard je napisao: nisam ja nikad bio za te šalabajzere nadam se ni ti Ja sam prevelika kukavica za koristiti to. Da znaš koliko njih koristi na faksu, a mene uvijek trta pa učim. Eh! ![[zaboravih.gif] [zaboravih.gif]](./images/smilies/zaboravih.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
kod mene knjige bile i od 2000 str. teško od toga sročit dobar šalić
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Picard je napisao: kod mene knjige bile i od 2000 str. teško od toga sročit dobar šalić ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif) Meni je najdeblja imala...čekaj da pogledam...1116 stranica...čuveni Haralambos... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
eh, još to bilo i dobro sad je literatura od 3000 str., font 4, engleski jezik