Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nikad ne bih pomislila da...baš smo se intenzivno družile u osnovnoj i bila je onako povučena, mirna djevojka...tijekom srednje su nam se putevi razišli..čini se da se kod nje nešto promijenilo za to vrijeme... I meni je misteriozan taj slučaj tvoga posta...tim više što ga ni Žex nije mogao postaviti...dakle, nije bilo do tebe...hmmm...tko zna, možda nas nadziru neke tajne službe ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Evo i sada sam probala opet i nemoguce heheh  CIA, KGB i ostale tajne sluzbe hehe...mah mah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Evo jedan mah mah i od mene za dotičnu ekipu! ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) Jeste li dobro ljudi?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
његов концерт јесте актуелан последњих дана али интервју који је био пре неколико дана је невероватан... мсм нек се реченом повинује и пола ма стварно је ван ових простора и сазвежђа пс не замерити водитељу о хвалоспевима јбга
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
е па нађох напокон унапред се извињавам за неприкладну реч 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
а има и ова 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Nesto tu fali.... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki naletih i ja na dvije smijesne... Koliko god mi je svejedno i ne smeta mi sto je trans pobjedio na nekoj paradi necega...ne mogu da se ne smijem sta sve ljudima pada na pamet... a imam osjecaj da prednjaci ovaj humor s nasih prostora haha. Naravno nezamislivo bilo sta bez njega  I ovo za one koji se sjecaju osamdesetih 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
pocinje finale Lige Evrope Sevilja-Benfika! Ajmo Benfika!!!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Tu nad mojom zemljom vrše vojne eksperimente!!! Help! http://www.index.hr/black/clanak/ni-izv ... 46477.aspx
|
|
|
|
|
|