Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ophisaurus je napisao: Molena je napisao: ne mislim nema tu sta da se misli i nema filozofije Kaže se "filo sofija"  ja kazem filozofija, iako su oba naziva ispravna,kako kome prija 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma nema tu neću...danas si sretan ako bilo koji posao radiš...nema više izbirljivosti...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
da budem vlasnik i admin foruma i da me krive za sve
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
hahah joj da znaš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mogla bih, ali ne bih voljela raditi u adminsitraciji drzavnih organa…nema sanse, da mi neko majku salje na ''pazar'' sto puta dnevno a ja trebam da kuliram..ahaaa, zaebi.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Molena je napisao: mogla bih, ali ne bih voljela raditi u adminsitraciji drzavnih organa…nema sanse, da mi neko majku salje na ''pazar'' sto puta dnevno a ja trebam da kuliram..ahaaa, zaebi. A da čuvaš ovce ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa skoro pa bih i tako mogla nazvati ovo sto sada radim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Aj zajedno..u šumarku ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ne bih mogla da ljustim ljute pecene paprike....
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
...da budem nekakva stranačka pudlica koja aminuje na svaku izrečenu glupost
|
|
|
|
|
|