Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
neka voditeljka upise glas. ti si svoje rek'o i tornjaj se sad dalje
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss ne predlazi vise nista hahaha Kakvo izuzece...igra se posteno i bez izuzeca...Gigi zanemari svakakve prijedloge..uvijek nekome nesto nece odgovarati. Znaci sve forumasice pa cak i ti su ukljucene u sva takmicenja tj izbore... glasanje moze da pocne..uz obrazlozenje naravno. Bravo Gigi!! ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Boss ne predlazi vise nista hahaha Kakvo izuzece...igra se posteno i bez izuzeca...Gigi zanemari svakakve prijedloge..uvijek nekome nesto nece odgovarati. Znaci sve forumasice pa cak i ti su ukljucene u sva takmicenja tj izbore... glasanje moze da pocne..uz obrazlozenje naravno. Bravo Gigi!! ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) e tako, neka bude po mome
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jedino .. ma moram i ja da se izrazim da bude dva kruga glasanje dve sa najvecim brojem glasova idu u drugi krug, finale
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Rezime...za sada su nominirane: Senka She Laya Vučica Julija Molena
Bome...do petka mi popis neće stati u post!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Picard je napisao: meni je Molena za Casa a vi kako oćete Hoćeš li reći da nominiraš Moli?  ne da nominiram nego dajem max broj bodova sve ostalo je farsa
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Trile je napisao: jedino .. ma moram i ja da se izrazim da bude dva kruga glasanje dve sa najvecim brojem glasova idu u drugi krug, finale Trile...znaš da ti to možda i nije loše ideja... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ne moze da pocne glasanje jos. U Subotu ujutro pocinje glasanje. Podsetio bih sve vas da je ovo igra, znaci da bude zezanje a ne da glasate onako kako sam siguran da cete glasati. Ma kako sam se ja uopste nasao u ovoj i ovakvoj situaciji!?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ne, ne ja sam kategorično protiv takve ideje kakva dva kruga, prekomplicirano je to
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
casual je napisao: ne moze da pocne glasanje jos. U Subotu ujutro pocinje glasanje. Podsetio bih sve vas da je ovo igra, znaci da bude zezanje a ne da glasate onako kako sam siguran da cete glasati. Ma kako sam se ja uopste nasao u ovoj i ovakvoj situaciji!? Cas...sam si to htio...nemoj sada da ispadne da sam te ja natjerala...Moli mi je svjedok! Pa igra je...nego kako...ne znam zašto misliš da moja igra nije igra... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|