Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Kuku majko, bice ovde ljuta borba
samo da vidim....gde mi je...gde mije...ma gde sam ostavila...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Sta si mene turila, niko mene nije spomenuo, ded ti to popravi
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hej Gigi...ali nema svaka od njih jednak broj glasova, nadam se da vodis evidenciju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Tko je na redu ako smem pitat ![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli...zar ne idu prvo nominacije...a onda glasanje? Cas će biti oduševljen kad vidi koliko ih je! Layo...ja te nominirah! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ahaaa Gigi, ok moze i tako nominacije pa glasanje...nominacije do petka, glasanje za vikend i u nedjelju navecer proglasenje pobjednice i sretnice 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E to da...nešto slično kao što smo radili s pjesmama, vicevima i tako to...fali mi natjecanje za pjesmu ponajviše!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Meni oslikane, davno nisam radila nista, nemam podsticaj
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Kakav odabir devojaka u ziriju jos niste odlucile koja je "prava" niste trebale slusati casuala,on se ni ne pita.Sta mu dodelite,to mu je ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
|