Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Jul 2025, 11:01

Autoru Poruka
GiGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 11:18
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Hahaha...ajde dobro...vidjet ćemo hoće li reagirati... :D

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 12:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Jadni mali Partizan, sile zla napadaju sa svih strana, mediji, Vučić, Arapi, Rusi, Mažić, ''nepostojeći penali'', mlađi brat, Čović, CIA, BIA, Vatikan, pevaju se pesme Toletu pa se opet pevaju pesme Toletu samo drugOJačijeg sadržaja, tajni agent Mutavi uništava klub iznutra, prodata titula, prodali se Grobari sa juga, vođa Grobara sad je vođa Delija... represija, ciganska zemlja Smrdija, i jedan jedini, neponovljivi Dule Vujošević koji svojom glavom razmišlja za onaj manjinski deo Smrdije (valjda zato što taj manji deo nije u stanju da razmišlja svojom glavom) i čiji igrači igraju za stipendije i burek/sendvič (ebem li ga šta li već)... [hanghead.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 14:34
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

toooo Boss vidis kako znas :D
masmedijska histerija drzave koja kao melem na ranu pada gradjanskoj skorojevstini sa oboda Beograda i planinsko ruralnih delova Srbije.
sada je pripadnistvo zvezdi crvenoj potvrda drustvenog polozaja, moci, vlasti. Kao onda kad su iz suma i gora dosli 45-e i oslobodili beograd od njegovih stanovnika i uselili se u njihove vile na Senjaku i Dedinju. Danas se deca dosljaka sa periferije i iz unutrasnjosti lako prepoznaju po boji sala i ponavljanjem mantre o vecinskoj Srbiji i prvaku sveta. Ne stigne ni do Karaburme, pa tamo negde iz Visnjicke banje je vec vatreni zvezdas. uclani se u stranku i slika se na severu sa crvenim salom i moze do mesta sekretara upravnog odbora JKP gradske cistoce. a navijaci, pa svako bira na koju ce stranu. Ili ces biti deo populistickog drustva, grandovskog, ili kultnog, gradjanskog.
tamo negde sedamdesetih je drzava crvenima bila majka a nama maceha. I tako je stvorena ogromna armija navijaca partizana, verna do fanatizma. istorija se ponavlja.

phpBB [media]

tako je sekspir pricao... :D

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 14:59
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

од навијача звезде и партизана(они што иду на север и југ) ми је мука
и мислим не само мени већ сте брате досадни колико вас има
све би вас ја затворила прво на онај јна а онда на маракану
да се лепо изубијате... изделите... исребијате ил већ шта...
па ваљда то што остане од људи понашаће се ко људи а не ко звери
јбга
на тим утакмицама је све битније од спорта
забранила би вас уставом!!!

е тако [jesss.gif]

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 15:03
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Tako je Vučice...reci im... :D
I mene nervira što je navijanje sve samo ne sportsko...ona divljačenja (govorim sad o ovima iz svoje zemlje...jer imamo iste slučajeve) nemaju nikakve veze sa sportom...pitam se kako se uopće mogu nazivati navijačima kad je u većini slučajeva riječ o neiživljenim dječacima/momcima/muškarcima koji se na tribinama ponašaju kao da su upravo pušteni s lanca...

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 15:10
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Ма досадни су и стварно су претерали све границе, ако их када су навијачи у питању има...
знаш на шта ме ово све подсећа, јбга бићу проста, ал не могу се суздржати, на ону
мушку логику "чији је већи" [zenskismeh.gif]

Ја сам ко клинка ишла на дербије и то са школом а сад, не смеш поред стадиона проћи ил
далеко било ући у исти бус са навијачима.... гори су од било које хорде......
стварно је бљак а то је као спорт [boredsmiley.gif]

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 21:06
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

casual je napisao:
PS veliki pozdrav za Komsinicu, moju omiljenu navijacicu kluba sa pogresne strane topciderskog brda :D

Casual, tri velika pozdrava za tebe. Tri put ura za tebe. Tri bombone za tebe. Tri kockice cokolade za tebe. Tri bubamarice za tebe. Tri pljeskavice za tebe. Tri ljute papricice za tebe. Ma, tri bambija za tebe! [clap1.gif] Da se osvrnem i ja na derbi, uz upadice. Ali, za pocetak da ti ponovim nesto... dakle, ja ne navijam, ja volim. I da ponovim: prohodala sam na Marakani. Jos mnogo toga ima vezano za moju Zvezdu sto necu pustiti u etar, a tice se mog privatnog zivota. Isto tako, da bi ti bilo lakse, u etar necu pustiti nista vezano za tvoju pogresnu stranu Brda, jer je to, takodje, sastavni deo moje malenkosti (a necu biti Mustafa xexexe). Ah da ne zaboravim, kada si vec naceo tu temu, moji su tih istorijskih bili starosedeoci, docekali, branili i odbranili Beograd. I nemam problem sa doseljenicima, ili onima kojima su se mame i tate rodile ovde, pa samim tim i oni, ili takve neke kombinacije. Ne smetaju mi. Veliki je ovo grad i jos uvek ima mesta za sve one koji bi dosli. Nervira me stroka i bahatost, kao i nemarnost mnogih koji izigravaju gospodu, da ne kazem pokondirene tikve. Trudim se da takve ne primecujem. Moj stav znas, vise puta izrecen, osudjujem i jednu i drugu stranu vezano za bahatost i ponasanje koje nije ni malo sportski. Ono sto volim u celoj prici je zdravo prepucavanje sa svim mogucim lopatarima ovoga sveta, koji jesu u fazonu kao nekada: ko pobedi, vodi na gicetinu i pivce. Oduvek su, u neko da kazem srecnije vreme, susreti Zvezde i Partizana bili vise od igre. U ovo surovije vreme, kada je svasta nesto izgubilo sportski karakter, kada igra nije bitna vec atak na zivote, treba misliti na zivot, jer je vredniji, nema cenu, samo sto to mnogi ne shvataju, pa krecu sa zeljom da ce nekome polomiti glavu istresajuci negativnu energiju. Ipak, sve sto radimo, poneli smo/doneli smo od kuce, pa samim tim roditeljima na dusu. Odlucila sam se da odem, jer me je ponelo zdravo sportsko prepucavanje „cekamo titulu“ vs „ne damo titulu“. I to mi je simpaticno, kako je ko kreativan. Volim i koreografije. I opet kako je ko kreativan. Odavno nisam bila, nedostajalo mi je ono nesto sto ti odzvanja u usima i drma adrenalin. A onda? Pa onda pretresanje, gnjavaza, kasniji ulazak... dobro, ja sa tim nisam imala problema. Jesam bila besna zbog "lepka" (znas o cemu pricam), rekose mi da nije sadrzan sastojak koji su javno proneli mediji. A da jeste? Ili ako zaista jeste? Koliko bolestan um mora imati neko da ocekuje zivu buktinju par hiljada zivih dusa? Gadno. Vise nego gadno. Srecom, sve se zavrsilo sa nekoliko hapsenja, nekoliko povredjenih. A ni to nije moralo! Razumes ti, imas vise od dva grama mozga. E sada... vracam se sportskom maniru. Dva penala, cista ko suza. To znas i ti, al ajd za svaki slucaj kod ocnog xexexe Sudija, covece, jedini srpski koji ide na SP eheeej xexexe mojne to da mu radite. Sportski. Cestitke na pobedi, malo vam se sreca osmehnula, ali recimo... poklonjena vam je pobeda da bi nastavak trke bio zanimljiviji. Nisi to znao? xexexe Vujke vam je heroj? Jeste, da. Aha. Umesto da mladima bude primer, on svojim ponasanjem pokazuje suprotno. Nista bolji nije ni Covic, zato i jesu skladan par, tandem, sta god. A vala ni onaj vas, sto na proslom derbiju nije hteo na Marakanu, vec je pratio iz svog kanca. O Tolencetu da i ne govorim (on bese rece da ce da ode u decembru, a ja rekoh da u bajke ne verujem?! Mada nije precezirao koje godine. Bambi za njega.). Takvi likovi (i jos neki tamo) su primer mladima i narastajima koji tek dolaze? Ne mislim. Onomad ona pobeda sto je usla u istoriju? Pa sta? Imamo cime i da se dicimo. I ne samo mi, vec biste trebali i vi. I eventualno da se svi malo ugledamo na te momke koji su bili jedno i postigli nesto lepo i pozitivno o cemu se i danas raspreda. Pa neka se ponovo nebo otvori i stadion eksplodira, bilo kome sa ovih prostora. Politiku necu da mesam, bez obzira sto je mnogo umesana, ali... kako vama, tako i svima. Bilo vam lepo, a sada nije, jelte? Demantuj me! Ali ti nece proci xexexe Kosarka? Likovali ste na sve strane, kada smo nesrecno izgubili. I? Eto vam/nam HR finale u sred Beograda. Pijes li cedevitu? [kez.gif] uppssss 75:72? Jeeeeeeeeeel? [slamka.gif]

Nego, brinu me moji Romanticari. Samo neka „prezive“. Oni posebno mesto imaju u mojoj dusi [cheers1.gif]

[treptrep.gif]

Zaustavlja pandur automobil: „Mnogo si prekrsaja napravio!“
Vozac: „Koliko ce to da me kosta?“
Pandur: „Oduzimanje dozvole, tri kaznena poena i 10.000 dinara.“
Vozac: „Platicu 10.000 dinara, a dozvolu oduzmi slobodno.“
Pandur: „A bodovi?“
Vozac: „E bodove daj Partizanu da stigne Zvezdu.“

p.s.
natera me ti da se raspisem, a htedoh samo jednu pricu da ostavim na blogu [smilie_girl_171.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 22:50
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Komsinice ne da mi se da obrazlazem i argumentujem. Pijem cedevitu, gorka mi je :D ali je pijem. Pobedili su nas posteno bas kao i ovaj FMP Covicev sa ustupljenim imenom Zvezde na jos godinu i po dana. I cestitam, svaka cast, posteno su nas ljudi pobedili. I to mora ponekad da se desi.
Bezvoljno smo igrali, slabo, bez energije. Sve cestitke na pobedi.
Vucice, tamo i na jugu i na severu ima jako malo momaka koji srcem bodre svoje klubove. Sve je interes. Procenti prilikom prodaje igraca, zaposljavanje blize i dalje familije u javnim preduzecima. Najbolje firme za obezbedjenjesupravo drze te vodje navijaca. Tako da su u pitanju iskljucivo interesi. A kada se i desi neki kermez, desi se iz razloga sto je neciji interes ugrozen.
Ali ja nisam o tome pisao vec sam naveo primere kako izgleda kada se sami vrh drzave stavi na jednu stranu i populisticki ubira glasove.
I taj Vucic je isao na sever, tukao se kad god je stigao, isao na gostovanja i svasta jos ponesto. Nije to tako jednostavno kao sto izgleda, skupili se maloumnici pa prave probleme na stadionu. Ne. probleme prave oni koji ih narucuju. Eto komsinic pise o hemijsko-bioloskom oruzju kojim su Grobari hteli da podave severnu tribinu :D Ne. Upitanju je bio misomor, otrov za miseve. Simbolika. I svi su to znali ali
bas nas vrli premijer pokusava da opet uzme politicki poen i komanduje pretres i pritisak. I na kraju, navijaci partizana nista nisu uradili a premijer u dnevniku kaze da su mere bezbednosti urodile plodom :D a na severnoj tribini je upaljeno vise stotina baklji, na stotine stolica... Ali to nije bilo na dnevniku.
Ovo je vise od igre.

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 23:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

Senka je napisao:
Kakav baja...šta vi vidite u Kluniju...:?

ne znam sta drugi vide
ali ja kad ga vidim pomislim da gledam u ogledalo

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 30 Apr 2014, 23:30
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Šta reče ti sada... [10.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po