Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jesi ti bila ona danas.. što smo se sudarile ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Nisam,nedeljom ne idem na pijacu.Sutra cu,manja je guzva Iskra,da li znas onog momka sto ima tezgu sa slatkisima,a i kuva kafu tezgarosima? Meni je ranije dok sam pila kafu,bas bio gust da mi skuva kafu,zapalim cigaretu i krenem da cunjam po pijaci. Dobra kafa,popricas sa svima i lepo ti prodje vreme na pijaci.... i zaboravim sto sam dosla ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ne.. kako ja njega nisam videla ušta ja gledam da mi je znati kad idem na pijacu ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
On je na pocetku pijace,prvi ili drugi red sa tezgama Pocetak,mislim sa one strane gde je biblioteka 30 din,kuva vrh kafu....a i polako,pijuckas,popricas sa ljudima u prvom redu je i onaj sto donosi garderobu iz C@A,,Malo sa njim sledeci..trenerke ...patike dok stignem do voca i povrca ja se toliko umorim od price ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
moraču i ja to tako ja i bez te priče pola zaboravim da kupim i onda kad dodžem kuČi bude kuku lele ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Ja ne kuku lelecem...mogu se opet vratiti ma volim da cunjam kroz pijacu ne volim levu stranu,ne mogu da gazim preko stvari,a i nagledam se romskih dojki haha,one su ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ti si blize pijaci pa ti onda nije problem
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Nije,gledam prvi red sa tezgama malo mi smeta garaza,ali.....nema veze odoh da trazim fotku na kojoj strani.......... ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
tu je negde ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|