|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Znaci ozbiljna sam...napisala sam komentar u kojem pominjem sve ove zemlje koje su ukljucene u ukrajinsku situaciju.....i nema sanse da mi prodje post...ovo gore je bilo proba i ide....ali ovaj sto sam napisala nema sanse. Znaci neko nas gleda i prati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pa Moli.... Putin je danas izjavio da je internet izmislila CIA, pa možda su oni umešali prste... Pazi se. U početku brišu postove, a kada uđeš u kupatilo i shvatiš da ti je neko skinuo plastičnu zavesu, odmah beži i ne osvrći se za sobom.... heh
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Zex, sada sam u zurbi....ali posliej bacam najnoviji komentar, vezano za sahovsku igru istoka i zapada  , a sve preko Ukrajine. A morat cu da komentiram i komsije, Bjelorusiju i Poljsku. Do tada me zanima tvoje misljenje o Bjeloruskom predsjedniku Aleksandru Lukasenku hehehe...Ja sam ga upamtila od prosle godine kada je imao onu slavnu recenicu upucenu SAD-u i Obami "pošaljite si demokraciju u Saudijsku Arabiju"  hehehe. Hajde pisemo se kasnije.... Šta ja znam...USA i EU zovu ga ''poslednjim evropskim diktatorom'' i mislim da su preterali. U Belorusiji možda i vlada neka vrsta ''blage diktature'', ali ja iskreno i nisam za neoliberalnu demokratiju gde svaka šuša može da vlada, da iznese svoje glupo mišljenje. I diktatura i liberalna demokratija su dve strane štapa i mislim da je Lukašenko puno uradio za svoj narod, da je nezaposlenost na 5%, zdravstveno osiguranje je besplatno, školovanje takođe... Ako treba da biram između demokratije (u kojoj i sam živim) gde je nezaposleno 25% građana, gde se bilo kakva intervencija papreno naplaćuje, gde se ne zna ko pije, a ko plaća..... Biram tu Lukašenkovu diktaturu ODMAH...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Samo se ti zezaj Zex...pitat ces se ti gdje je Molena, kad odjednom nestanem bez traga i glasa  Sad sam opet probala i nece hahaha..vec mi postaje smijesno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Zex, sada sam u zurbi....ali posliej bacam najnoviji komentar, vezano za sahovsku igru istoka i zapada  , a sve preko Ukrajine. A morat cu da komentiram i komsije, Bjelorusiju i Poljsku. Do tada me zanima tvoje misljenje o Bjeloruskom predsjedniku Aleksandru Lukasenku hehehe...Ja sam ga upamtila od prosle godine kada je imao onu slavnu recenicu upucenu SAD-u i Obami "pošaljite si demokraciju u Saudijsku Arabiju"  hehehe. Hajde pisemo se kasnije.... Šta ja znam...USA i EU zovu ga ''poslednjim evropskim diktatorom'' i mislim da su preterali. U Belorusiji možda i vlada neka vrsta ''blage diktature'', ali ja iskreno i nisam za neoliberalnu demokratiju gde svaka šuša može da vlada, da iznese svoje glupo mišljenje. I diktatura i liberalna demokratija su dve strane štapa i mislim da je Lukašenko puno uradio za svoj narod, da je nezaposlenost na 5%, zdravstveno osiguranje je besplatno, školovanje takođe... Ako treba da biram između demokratije (u kojoj i sam živim) gde je nezaposleno 25% građana, gde se bilo kakva intervencija papreno naplaćuje, gde se ne zna ko pije, a ko plaća..... Biram tu Lukašenkovu diktaturu ODMAH... i ja i ja bas sam ga pomenula malkice u ovom postu sto pokusavam da postavim ali mi CIA ne dozvoljava  Hajde Zex da tebi posaljem post na pp...pa ga ti probaj postaviti?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ma ja mislim da je neki bag.... Sa' će neko da nam čita postove tamo u Arlingtonu... Verujem da imaju preča posla. Mada meni krcka slušalica na mobilnom već izvesno vreme, ko zna.... hhe
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: Žex je napisao: Molena je napisao: Zex, sada sam u zurbi....ali posliej bacam najnoviji komentar, vezano za sahovsku igru istoka i zapada  , a sve preko Ukrajine. A morat cu da komentiram i komsije, Bjelorusiju i Poljsku. Do tada me zanima tvoje misljenje o Bjeloruskom predsjedniku Aleksandru Lukasenku hehehe...Ja sam ga upamtila od prosle godine kada je imao onu slavnu recenicu upucenu SAD-u i Obami "pošaljite si demokraciju u Saudijsku Arabiju"  hehehe. Hajde pisemo se kasnije.... Šta ja znam...USA i EU zovu ga ''poslednjim evropskim diktatorom'' i mislim da su preterali. U Belorusiji možda i vlada neka vrsta ''blage diktature'', ali ja iskreno i nisam za neoliberalnu demokratiju gde svaka šuša može da vlada, da iznese svoje glupo mišljenje. I diktatura i liberalna demokratija su dve strane štapa i mislim da je Lukašenko puno uradio za svoj narod, da je nezaposlenost na 5%, zdravstveno osiguranje je besplatno, školovanje takođe... Ako treba da biram između demokratije (u kojoj i sam živim) gde je nezaposleno 25% građana, gde se bilo kakva intervencija papreno naplaćuje, gde se ne zna ko pije, a ko plaća..... Biram tu Lukašenkovu diktaturu ODMAH... i ja i ja bas sam ga pomenula malkice u ovom postu sto pokusavam da postavim ali mi CIA ne dozvoljava  Hajde Zex da tebi posaljem post na pp...pa ga ti probaj postaviti? Ajde šalji slobodno... Ovi iz CIA-e nemaju pristup pp-u, pa nećemo imati problema ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne mogu ni na pp da posaljem  sad sam stvarno tuzna
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Aj probaj mu na mail poslati pa nek on proba postaviti
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Probaj da sikopiraš ceo tekst dole u brzi odgovor... Ne idi u kompletan editor.... Mora da može... Sećam se da je i Snouden govorio da nije mogao da šalje tekstove, pa je posle morao da pali.... hah
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 35 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|