Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Layo, pazi ovo : Citiraj: Kume, nemoj sad da voziš, pili smo 15 sati!
Saša Jovanović (29)vozio je džip 207 na sat kada su on, njegova dva prijatelja i trudnica poginuli prekjuče u teškoj nesreći u šabačkom naselju Tabanovići.Njegov kum, Danijel Marković (28), dva puta ga je zaustavljao da ne vozi njegovog brata do šabačkog porodilišta kako bi video sina, jer je bio pijan. Treći put je popustio i seo u džip sa Sašom i prijateljima. Dva kilometra dalje dogodila se stravična saobraćajna nezgoda... BLIC
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
joj tragedije...ccccc 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nikada Iskrac ne sedaj u auto ako ga vozi pijana osoba... NIKADA... Pa da ti je i rodbina, najbolji prijatelj to ne radi... Jel' hoćeš da me poslušaš onako prijateljski
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
naravno Žex.. ja sam skoro imala neprijatnu situaciju( malo je falilo da izginemo na batajničkom putu.. osoba nije bila nit pijana nit pripita al je sebi dala oduška valjda nekog..i vozio 170 , da je jednog trenutka cimnuo volan iz desne otišao u levu stranu, auto se zaneo i jedva je uspostavio kontrolu, sam se samo molima Bogu da stignem ziva i zdrava do svojih kola.. i sad kad se setim nije mi dobro ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
E to... Ta brzina nije primerena na našim drumovima i imali ste sreće. Dobro ste prošli... uh
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
o da.. i te kako smo imali sreću pa kad se moj gagi uplašio šta da ti kazem on je sedeo napred ja pozadi.. ma kad reč nisam mogla izustiti inače ja i nisam ljubitelj brze vožnje , mi kad krenemo pa izadjemo na autoput i naravno tu se poveća brzina jel a znam da moj muz kao ni jedan uostalom ne voli da mu se kaze i zvoca ja počnem da uhćem .. i kao na glas sve govorim ju što mi muka neka.. i tako par puta i on smanji brzinu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Hah, kako si opasna... To se ceni.. Ti izokola, pa on smanji speed,....
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
haha pa posle 30 godina ih čitamo se samo tako e recimo kad sam bila klinka obozavala sam motore.. i nikakav strah nisam imala a sad.. pa nema šansone da bi sela na to čudo ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Žex je napisao: Layo, pazi ovo : Citiraj: Kume, nemoj sad da voziš, pili smo 15 sati!
Saša Jovanović (29)vozio je džip 207 na sat kada su on, njegova dva prijatelja i trudnica poginuli prekjuče u teškoj nesreći u šabačkom naselju Tabanovići.Njegov kum, Danijel Marković (28), dva puta ga je zaustavljao da ne vozi njegovog brata do šabačkog porodilišta kako bi video sina, jer je bio pijan. Treći put je popustio i seo u džip sa Sašom i prijateljima. Dva kilometra dalje dogodila se stravična saobraćajna nezgoda... BLIC a jbg... bahato i obesno... cuj oleseni 15 sati pili i krenuli pun gas. i tako se to i zavrsi na zalost.
|
|
|
|
|
|