Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
gomila studenata koji se vracaju sa produzenog vikenda,bas su slatki
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ako namazem nepoznatog muskarca cokoladom,odmah ce me prijaviti zbog sexualnog uznemiravanja btw da se vratim na prethodne postove-moj utisak dana......razgoliceni muskraci setaju Knez Mihajlovom
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pa ti se prvo upoznaj.... Čisto sumnjam da bi se neko seksualno uznemirio da ga spopadne cura sa čokoladom... bar ja ne bi... hha
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Žex je napisao: Pa ti se prvo upoznaj.... Čisto sumnjam da bi se neko seksualno uznemirio da ga spopadne cura sa čokoladom... bar ja ne bi... hha Sigurno????Vec zamisljam scenu,prilazi debela,masna Berta maze te cokoladom sa isplazenim jezikom, ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
E onda bih se osetio seksualno ugroženim.... Ako je takva iz opisa onda bih pobegao glavom bez obzira... Ja zamislio neka vitka da mi priđe, a tak'a mi ne treba
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Žex je napisao: E onda bih se osetio seksualno ugroženim.... Ako je takva iz opisa onda bih pobegao glavom bez obzira... Ja zamislio neka vitka da mi priđe, a tak'a mi ne treba Volim sto si izbirljiv ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Pa nisam ja od onih što uzmu sve što im se pruža... Mora malo da se bira... heh
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Da,kazem to mi se dopada kod tebe ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Hvala... I meni se to dopada kod mene.... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Žex i Anja flertkaju na 'utisku dana'... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|