Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kada se posvadjam sa nekim , vikala sam "debeli jedan da li debeli,debeli jedan da li debeli,debeli jedan da li debeli" i tako dok mi ne dosadi, ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
kao mali ucen saaaaaam da za njega navijaaaaaam gde on igra da ja pratim sveto ime PARTIZAAAAAAN  jooooj muko opet smo sinoc izgubili
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa kako to samo gubite auuu bre ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ma to je samo taktika da zavaramo sledeceg protivnika
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma daaa..jes of koRs ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...sakrila se u vrtiću tetama i nisam im se htjela javiti pa su mislile da sam pobjegla iz vrtića... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
bila tvrdoglava ko i sad,kad nesto ocu,nema sile da ne dobijam i tad i sad
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
imala spojene debele obrve, zato me brat zvao "cetnik" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...plakala u školi prva dva tjedna prvog razreda...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
....osamarila me vaspitacica u vrticu i onda je dosla moja mama haha  ..odmah me ispisala iz vrtica i od tada sam ostajala sama u stanu. Imala sma odredjeno vrijeme za izlazak ispred zgrade da se igram s djecom..ali sam tredovno gubila kljuceve, jako puno kljuceva sma izgubila...haha. Vezali mi oko vrata, ali dzaba Znaci kao mala, sam u kuci i gubljene kljuceva 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|