|
Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Trile je napisao: u jebt na cemu ste vi bre Od kako mi je Molena poslala neki prašak iz Kinšase, ja se ne skidam sa ove teme.... Mora da je zato...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ako ti zafali imam ja jednu kesicu peska gde god treba,saljem,samo da ga se kurtalisem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Može i pesak, a za kantice i lopatice obratiću se Rokerima s' Moravu... heh
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
bolje Moleni ,ta ti je strucnjak
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čestitke Zrinki! NAKON što je prošlog ljeta proglašena najboljom debitanticom West Enda, Zrinka Cvitešić ove se nedjelje ovjenčala još jednom nagradom.
Na dodjeli nagrada Laurence Olivier u Velikoj Britaniji pojavila se u društvu najvećih imena u filmskoj, kazališnoj i glazbenoj industriji, a bila je nominirana u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu, za ulogu u predstavi "Once".
Primajući nagradu izjavila je: "Osjećala sam se samo, bila sam uplašena, ali u kreativnom sam timu i postavi mjuzikla pronašla novu obitelj. Hvala vam što ste mi dokazali da je bila dobra odluka da se ne trebam bojati pozornice West Enda".
Zrinka je u kategoriji za najbolju glumicu u mjuziklu bila nominirana zajedno s Charlotte Wakefield, Jennom Russell i Rosalie Craig.
Nagrada Laurence Olivier dodjeljuje se jednom godišnje i smatra se najvećim priznanjem u britanskom kazališnom svijetu te ekvivalentom američkoj nagradi Tony.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa dokle vise sa serviranjem nemoralnih stvari. Nema vise pravila a ni granica....stvarno se sve vise normalno predstavlja kao nenormlano a nenormalno kao normlano. Pazi ovo Portal za nevjerne: Preljub je pozitivna stvar!Savršen preljub pozitivna je stvar, jer može učvrstiti ili spasiti nečiji brak, tvrdi Noel Biderman, osnivač mrežne stranice Ashley Madison. Portal je to specijaliziran za upoznavanje i spajanje partnera te ima impozantnih 24 milijuna registriranih članova. Muškarci se na portalu registriraju uz plaćanje, a ženama je prijava besplatna. Slogan portala je: Život je kratak, upustite se u preljub, a Biderman korisnicima poručuje - Činite što želite, samo nemojte da vas uhvate. Internetsku stranicu pokrenuo je kako bi oženjenim muškarcima i udanim ženama omogućio da ostvare tajna poznanstva. No pojašnjava i da on nudi samo tehničku pomoć kako bi se ljudi spojili, a afera ne bi razotkrila. Biderman je i sam oženjen i iskren kada je posrijedi njegova obiteljska situacija. Ako u idućih desetak godina moj seksualni život u braku zamre, ne kanim živjeti u celibatu. Imam divnu djecu, prekrasnu obitelj, imućan sam - no ne bih sve to profućkao samo zbog seksa. Ne, ne bih se rastao, ali bih se vjerojatno odlučio za preljub. To može učvrstiti brak. Bitno je samo da ne budete uhvaćeni. ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif) Ode svijet u krasni....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
A šta ako bračni partneri slučajno dođu u situaciju da traže poznanstvo na tom sajtu ? Zamisli neki nesrećni muž/žena traži neku kres kombinaciju i na spisku potencijalnih šema naleti na sopstvenu ženu/muža ? Mora da postoji neki filter, neka uska pretraga da bračni partneri ne nalete jedni na druge...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
E sad ti meni objasni kako slucajno mozes doci u situaciju da trazis kres kombinaciju na internetu!? hahah..Zex ne zaebavaj. A to za filtere..pa vjerovatno postoji neki filter, iako stvarno moras biti baksuz zesci...Bio je onaj jedan film, ali sada se ne mogu sjetiti nikako. Upravo kada bracni partneri nalete jedno an drugo i dopisuju se stalno i na kraju PAF  .. fora. Danas cak i tzv savjetnici kazu, odrzite strast pisanjem poruka, sms-ova, mailova....mora da ima nesto posebno u tome. A i knjiga koju sma procitala nedavno...ona je bila puno slobodnija da mu kaze sve svoje misli na nacin da ih baci na papir tj da mu napise mail...To je radila u toku radnog dana, a navecer kuci bi raspravljali o tome bez direktnog pominjanja tematike. Ali slucajno, hej SLUCAJNO trazeci kres kombinaciju hahaha..naletis na partnera. Pa ko bi kome tu povjerovo...eto slucajno ja uletio na ovaj sajt..how yes no 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Muškarci se na portalu registriraju uz plaćanje, a ženama je prijava besplatna. A baš sam mislio da se prijavim. ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da Boss hahaha..i meni je to bilo smijesno kada sam procitala  kakva diskriminacija hahah
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|