Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jul 2025, 22:18

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Apr 2014, 20:20
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Trile je napisao:
u jebt
na cemu ste vi bre

[slamka.gif]
Od kako mi je Molena poslala neki prašak iz Kinšase, ja se ne skidam sa ove teme....
Mora da je zato...

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Apr 2014, 20:23
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

ako ti zafali imam ja jednu kesicu peska
gde god treba,saljem,samo da ga se kurtalisem [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Apr 2014, 20:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Može i pesak, a za kantice i lopatice obratiću se Rokerima s' Moravu... heh

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Apr 2014, 20:48
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

bolje Moleni ,ta ti je strucnjak

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 15 Apr 2014, 09:09
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Čestitke Zrinki! [0happycoeur.gif]

Slika

NAKON što je prošlog ljeta proglašena najboljom debitanticom West Enda, Zrinka Cvitešić ove se nedjelje ovjenčala još jednom nagradom.

Na dodjeli nagrada Laurence Olivier u Velikoj Britaniji pojavila se u društvu najvećih imena u filmskoj, kazališnoj i glazbenoj industriji, a bila je nominirana u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu, za ulogu u predstavi "Once".

Primajući nagradu izjavila je: "Osjećala sam se samo, bila sam uplašena, ali u kreativnom sam timu i postavi mjuzikla pronašla novu obitelj. Hvala vam što ste mi dokazali da je bila dobra odluka da se ne trebam bojati pozornice West Enda".

Zrinka je u kategoriji za najbolju glumicu u mjuziklu bila nominirana zajedno s Charlotte Wakefield, Jennom Russell i Rosalie Craig.

Nagrada Laurence Olivier dodjeljuje se jednom godišnje i smatra se najvećim priznanjem u britanskom kazališnom svijetu te ekvivalentom američkoj nagradi Tony.

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 15 Apr 2014, 09:42
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Pa dokle vise sa serviranjem nemoralnih stvari.
Nema vise pravila a ni granica....stvarno se sve vise normalno predstavlja kao nenormlano a nenormalno kao normlano.
Pazi ovo :D

Portal za nevjerne: Preljub je pozitivna stvar!

Savršen preljub pozitivna je stvar, jer može učvrstiti ili spasiti nečiji brak, tvrdi Noel Biderman, osnivač mrežne stranice Ashley Madison.
Portal je to specijaliziran za upoznavanje i spajanje partnera te ima impozantnih 24 milijuna registriranih članova. Muškarci se na portalu registriraju uz plaćanje, a ženama je prijava besplatna.
Slogan portala je: Život je kratak, upustite se u preljub, a Biderman korisnicima poručuje - Činite što želite, samo nemojte da vas uhvate.

Internetsku stranicu pokrenuo je kako bi oženjenim muškarcima i udanim ženama omogućio da ostvare tajna poznanstva. No pojašnjava i da on nudi samo tehničku pomoć kako bi se ljudi spojili, a afera ne bi razotkrila.
Biderman je i sam oženjen i iskren kada je posrijedi njegova obiteljska situacija.
Ako u idućih desetak godina moj seksualni život u braku zamre, ne kanim živjeti u celibatu. Imam divnu djecu, prekrasnu obitelj, imućan sam - no ne bih sve to profućkao samo zbog seksa. Ne, ne bih se rastao, ali bih se vjerojatno odlučio za preljub. To može učvrstiti brak. Bitno je samo da ne budete uhvaćeni.

[images/smilies/dostavise1.gif]
Ode svijet u krasni....

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 15 Apr 2014, 21:39
Korisnikov avatar
rang
rang

A šta ako bračni partneri slučajno dođu u situaciju da traže poznanstvo na tom sajtu ? Zamisli neki nesrećni muž/žena traži neku kres kombinaciju i na spisku potencijalnih šema naleti na sopstvenu ženu/muža ? Mora da postoji neki filter, neka uska pretraga da bračni partneri ne nalete jedni na druge...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 16 Apr 2014, 09:50
Korisnikov avatar
*VIP*

E sad ti meni objasni kako slucajno mozes doci u situaciju da trazis kres kombinaciju na internetu!? hahah..Zex ne zaebavaj.

A to za filtere..pa vjerovatno postoji neki filter, iako stvarno moras biti baksuz zesci...Bio je onaj jedan film, ali sada se ne mogu sjetiti nikako. Upravo kada bracni partneri nalete jedno an drugo i dopisuju se stalno i na kraju PAF :D .. fora.
Danas cak i tzv savjetnici kazu, odrzite strast pisanjem poruka, sms-ova, mailova....mora da ima nesto posebno u tome.
A i knjiga koju sma procitala nedavno...ona je bila puno slobodnija da mu kaze sve svoje misli na nacin da ih baci na papir tj da mu napise mail...To je radila u toku radnog dana, a navecer kuci bi raspravljali o tome bez direktnog pominjanja tematike.
Ali slucajno, hej SLUCAJNO trazeci kres kombinaciju hahaha..naletis na partnera. Pa ko bi kome tu povjerovo...eto slucajno ja uletio na ovaj sajt..how yes no ;)

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 16 Apr 2014, 15:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Muškarci se na portalu registriraju uz plaćanje, a ženama je prijava besplatna.

A baš sam mislio da se prijavim. [boredsmiley.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 16 Apr 2014, 16:28
Korisnikov avatar
*VIP*

Da Boss hahaha..i meni je to bilo smijesno kada sam procitala :D
kakva diskriminacija hahah

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu