Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jul 2025, 19:41

Autoru Poruka
Iskra
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 03 Apr 2014, 12:13
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

Ju..
izgleda se Obama i Mišel razvode
ma dal je to mogučeee [smilie_girl_303.gif]
pa ovi političari kao da su bunike jeli
čim na vlast svi se razvode
al dobro kad mogu svi naši političari da se razvode
a što ne bi mogO tamo neki Obama [10.gif]

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 03 Apr 2014, 16:07
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Lako mi za Obamu.
Mislim da je trenutno u svijetu najaktualnija situacija koja se desava na istoku..tj Rusija je pokazala NATO-u da nije Afganistan, Sirija ili neka tamo zemlja....Slabo su se pripremili za Rusiju, dok je Rusija docekala NATO itekako spremna..a jaki su...ebeno su jaki. Putin ima sve isplanirano, ali do zadnjeg koraka mi se cini da je sve isplanirao i daje im do znanja da se ne zaebavaju s njim i da je ozbiljan. Odlucila Moskva da se kao i na pocetku onog svjetskog rata obracuna sa fasitima u Kijevu i imaju pravo na to.
NATO se pogubio jbt..ja od kako znam za postojanje NATO-a ja ih nisam vidjela ovakvo pogubljene..a najveci problem im je trenutno sto im ni njihovi mediji nisu naklonjeni hehe.
Uzas ljudi...odmah se sjetim devdesetih....svi smo govorili(barem u BiH)...ma daleko je to tamo, nece valjda, nece niko dopustiti..a sve mi sada mirise na taj osjecaj tjesenja..to je tamo negdje i nece neko dopustiti.
Ne bi trebalo svakako, jer kao sto rekoh nije Rusija neka mala prcija..nije Putin iskompleksirani covjeculjak zadojem materijalnim, ali je jak....i tocno zna sta radi.
Imam neke prijatelje u Ukrajini/Kijevu, rade za istu firmu kao i ja..culi smo se ovih dana i kaze mi jedna od njih Ana....vecina navija da Putin dodje i obracuna se sa fasistima.
Savjet koji sam joj dala je bio..ne izigravaj i ne glumi patritizam, ako ti mirise na rat...torbu na rame i pali. Bez ikakvog razmisljanja!
Samo ako krene, nece stati na Ukrajini i to i NATO zna, onda je pitanje gdje bjezati u pm!? haha
Nedavno sam cula jedan komentar..kao SSSR se nije nikad ni raspao, samo se raspustio kako bi se zapad opustio. :P

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 03 Apr 2014, 20:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Вучица je napisao:
Žeksi nije u pitanju mišljennje o "teoriji zavere" s moje strane, ali se taj zaključak nameće sam po sebi, zar ne?!
Kako može u eri ovakve tehnologije i tih nekih satelita i ostalih durbina da promakne,
a da pri tom ne bude "usnimljen" na bilo koji način pad jedanog aviona,
pa nije to kutija šibice majku mu....
čuj, sateliti kojih gore ima lom božiji to nisu snimili
a snimaju svašta s tim plutajućim stvarčicama...
pre ću poverovati da su ih oteli iZvanZemaljci [zenskismeh.gif]

Ne kažem ja da si ti teoretičar zavere, ali ta priča da se non stop snima svaki delić planete jednostavno nije izvodljiva. Sateliti koji inače snimaju površinu Zemlje obično se usresrede na jedan manji sektor i na taj način dobijamo fotografije izuzetnih rezolucija. Zašto bi sateliti snimali beskrajna morska prostranstva bez ikakvog povoda ? Nema razloga Vuki.... Da bi satelit snimao morska bespuća mora neko da ga programira za to, ali mislim da su ''oči'' satelita tih dana bili uperene u pravcu Ukrajine.

Molena je napisao:
Zex, zar nije zanimljivije vjerovati da je teorija zavjere nego da cista slucajnost i koincidencija hehe... ;). Covjek pilot milion godina i dozivio je svakakvih situacija u zivotu i prosto mi tesko povjerovati da ga rastanak od zene moze toliko poremetiti da bi srusio avion...stvar je tehnickog karaktera i sigurna sam u to.
Medijska pompa i sve ove price su skretanje s nekog stvarnog i mnogo veceg problema, nevezano za ovu nesrecu.

Heh... Ja sam ti inače veliki teoretičar zavere... Ni sama ne znaš koliki... Kada je Al Kaida uništila kule bliznakinje prvi sam rekao da je to delo američke administracije koja je pažljivo koordinisala ceo ''napad''... Što se tiče ovog aviona nema tu nikakve zavere... Jednostavno desilo se na mestu na kome nema ničega hiljadama kilometara unaokolo... Što se tiče toga što si napisala na kraju, slažem se... Ovolika pompa oko jednog aviona jednostavno je skretanje pažnje javnosti sa nečeg mnogo krupnijeg... Eto, paranoišem... [okrenuti.gif]

Molena je napisao:
Lako mi za Obamu.
Mislim da je trenutno u svijetu najaktualnija situacija koja se desava na istoku..tj Rusija je pokazala NATO-u da nije Afganistan, Sirija ili neka tamo zemlja....Slabo su se pripremili za Rusiju, dok je Rusija docekala NATO itekako spremna..a jaki su...ebeno su jaki. Putin ima sve isplanirano, ali do zadnjeg koraka mi se cini da je sve isplanirao i daje im do znanja da se ne zaebavaju s njim i da je ozbiljan. Odlucila Moskva da se kao i na pocetku onog svjetskog rata obracuna sa fasitima u Kijevu i imaju pravo na to.
NATO se pogubio jbt..ja od kako znam za postojanje NATO-a ja ih nisam vidjela ovakvo pogubljene..a najveci problem im je trenutno sto im ni njihovi mediji nisu naklonjeni hehe.
Uzas ljudi...odmah se sjetim devdesetih....svi smo govorili(barem u BiH)...ma daleko je to tamo, nece valjda, nece niko dopustiti..a sve mi sada mirise na taj osjecaj tjesenja..to je tamo negdje i nece neko dopustiti.
Ne bi trebalo svakako, jer kao sto rekoh nije Rusija neka mala prcija..nije Putin iskompleksirani covjeculjak zadojem materijalnim, ali je jak....i tocno zna sta radi.
Imam neke prijatelje u Ukrajini/Kijevu, rade za istu firmu kao i ja..culi smo se ovih dana i kaze mi jedna od njih Ana....vecina navija da Putin dodje i obracuna se sa fasistima.
Savjet koji sam joj dala je bio..ne izigravaj i ne glumi patritizam, ako ti mirise na rat...torbu na rame i pali. Bez ikakvog razmisljanja!
Samo ako krene, nece stati na Ukrajini i to i NATO zna, onda je pitanje gdje bjezati u pm!? haha
Nedavno sam cula jedan komentar..kao SSSR se nije nikad ni raspao, samo se raspustio kako bi se zapad opustio. :P

Gledao sam Angelu Merkel kako bira reči kada je reč o sankcijama prema Rusiji... Već sam negde napisao da nije Merkelova luda da se zamera sa Rusima. Od Rusa dobija gas po najjeftinijim cenama, a šta dobija od Ukrajinaca ? Dobija milione gladnih usta koji bi dodatno zavukli ruku u džep prosečnom nemačkom poreskom obvezniku. To Merkelova neće dozvoliti i svaka joj čast kako je odigrala. To su potezi velikih državnika, a ne prekidanje svih odnosa sa Rusijom kao da je upotrebila ne znam kakvu silu. Krim je inače teritorija koju 2/3 čine Rusi. Krim je sredinom 50-ih poklonjen Ukrajini od strane (mislim) Hruščova.
Ja inače ne gotivim Putina i njegovu politiku, ali mi se gadi i licemerje zapadnih državnika koji imaju dvostruke aršine po pitanju Kosova i Krima.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Apr 2014, 20:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Molenče, jesi li čula da su kineski istraživači izgleda pronašli crnu kutiju koja emituje signal na 35khz ? Malo je čudno da su pronašli crnu kutiju samo 48h pre nego što će ona istrošiti svoju bateriju...
Nekako mi je nemoguće da su u poslednjim momentima pronašli crnu kutiju koja bi zauvek utihnula za dva dana... U stvari ta crna kutija i nije crna, već narandžasta, ali razumemo se... ;)

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Apr 2014, 20:52
Korisnikov avatar
*VIP*

Hej Zex, jel to jos jedna teorija zavjere ;) , salim se.
Citala sam o tome nesto danas, i ono sto je meni nevjerovatno da u toliko dana nista nije isplivalo na povrsinu, da je ne znam koja dubina u pitanju.
Meni je cudno kako je odmah nisu pronasli, a ne tek sada.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Apr 2014, 21:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Ma nije zavera, nego mi čudno da su izgleda locirali crnu kutiju samo dva dana pre isteka baterije... Ubeđen sam da je avion vertikalno udario u okean i da zato ništa nije ni pronađeno... Možda je kormilo pravca na repu aviona otkazalo i tada avion krene kao strela ka dole i onda piloti prosto nemaju šanse da reaguju jer su G sile ogromne... Ne vidim mogućnost da je eksplodirao u vazduhu ili slično...

P.S. nisam ti ja neki stručnjak za avione, nego ovo je samo sklapanje prethodnih događaja iz emisije ''Air Crash Investigation'' koja se emituje na NAT. GEO. kanalu

Pratiš li stanje kod nas na Balkanu ?

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Apr 2014, 21:06
Korisnikov avatar
*VIP*

Pratim, iako bi mi bilo bolje da ne pratim :(
Vise pratim zbivanja na BiH sceni , a tamo je kaos!Ciatjuci clanke i komentare ponekad me strah obuzme.
I znam da 'stranci' igraju veliku ulogu i da je u ustvari onako kako oni kazu, ali sada kada pogledas sta se desava na istoku, pa eno sada i u Briselu, budi se i Europa, neke stvari se sele na istok...SAD prijeti i Kini jbt, a zbog radi Japani ( cuj to ),Kina s Rusijom suruje, Sjeverna KOreja sve ludjaci, imaju kazu oruzje sada da mogu da gadjaju svaku tocku unutar drzave ..wtf :o ...ne znam kakva ce situacija odgovarati strancima u nasem regionu, bojim se da opet ne budemo neko zrtveno janje...a ljudi su 'nabrijani' na zalost. Ne samo kod nas, izgleda svugdje, ali kod nas je zabrinjavajuce i zlo..ono najgore.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Apr 2014, 21:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Da smo pametni da se pravimo ludi dok ne prođe ta ofanziva između velikih sila. Pošto smo ionako šaka jada, ne verujem da će velike sile od nas tražiti da zauzmemo određenu stranu
Što se tiče Severne Koreje čuo sam da je onaj zdepasti predsednik dekretom naredio da svi muškarci MORAJU da nose frizuru koju ima on sam... Siguran sam da znaš o kakvoj rugobi je reč, pa možeš misliti kako će da izgledaju muškarci kada preuzmu njegovu ''šerpa'' frizuru...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Apr 2014, 21:19
Korisnikov avatar
*VIP*

hahahah..vidjela sam to :lol:
ruzan i nakaradan sa jos gorom frizurom. eee, a zamisli budale i naredbe hahahah

ma Zex...imam osjecaj da se trenutno svi nalazimo u nekom trenutku u kojem ce doci do velikih povijesnih prekretnica.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 05 Apr 2014, 21:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Zašto svi mi živimo u takvom trenutku... Moja baba, moj otac, pa sad i ja...
Neću bre tenzije, hoću da živim zombiran kao Norvežani, Kanađani....

Predsednik Severne Koreje pored teče, verovatno je likvidirao svog frizera... Za fitnes trenera sam ubeđen... haha

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu