Читам како ће оне "Жене у црном" да подигну тужбу против Бате Почуче
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/45342 ... ira-Pocucuхахах јој, па докле ћемо у Србији свакаким будалаштинама аминовати
није ми јасно
Да би знали о чему се ради, објаснићу укратко;
26/3/2014. године Невладина организација "Жене у црном" обележиле 15 година од злочина над
албанским цивилима на Косову, у њиховој изјави стоји да су МУП Србије, Војска Југославије и
паравојне јединице починиле небројане злочине на Косову, који су кулминирали током
НАТО
интервенције (читај агресије или по њиховом "Милосрдни анђео")...бла бла бла
Наравно, у земљи у којој живим ако си случајно здравоУман и имаш своје мишљење а при том
си Србин јел, одма си окарактерисан као фундаменталиста, националиста(у најгорем смислу те речи) итд..
Наравно да су се огласили и они који су живели или били на Косову и Метохији ...
они који су оставили своје животе, наравно, они се не рачунају
овде мислим пре свега на Србе.
24.03.1999. године у фамозном дневнику на РТС1 приказано је свирепо убиство мог брата... он се не рачуна
03.04.1999. године у Косовској Митровици гине ми други брат од тетке, ни он се не рачуна
17.05.1999. године заклан ми кум (не убијен но заклан), такође се ни он не рачуна
то су само три српска живота и они се не рачунају, јбга Невладина организација "Жене у црном" броје само
Шиптаре, Српски животи нису битни...
И сад читам тај неки списак од 30торо Непожељних Срба и тек ми је мука...
Па се питам и размишљам,
зашто ни једне јавне манифестације од патронатом ове државе није било ових дана ил будућих,
зашто дозвољавамо да нам се над мртвима неки тамо керебече и то од обавезно и увек Невладине организације
неки Невладини... које владе?! чије владе?!
зашто сами себе ниподаштавамо?!
у име неке демократије која сви знамо да не постоји
у име неке ЕУ љубави и дупеувлакаштава
не све је и то знамо у име пара које ће завршити у џеп тренутне врхушке
хмммм
и сад наравно ко кец на једанаест тужба притв Бате хехе
зато што је изнео своје мишљење, свој став..
е то ми је тек бљувотина...
http://facebookreporter.org/2014/03/29/ ... %B0%D1%82/