Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
puuu..pa tek sad neČu da gledam ![[82ok.gif] [82ok.gif]](./images/smilies/82ok.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Iskra...isplati se samo zbog Sulejmanovih sinova...ne znaš koji je od njih četvorice ljepši... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
koji??? da čujem ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne mogu se odlučiti...pogledaj ih...svi na broju... Ok, fali Mehmet...on je otišao Bogu na račun... Koji je tebi onako naj?  Mustafa  Bajazit  Selim  Džihangir 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mustafa i Selim ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja sam se možda ipak odlučila za Džihangira... 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
nekako mi ide uz tebe au ima me utepuju muški na forumu ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jelda da bismo Džihi i ja bili idealan par? Eh da mi je bliže... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma če ga naDŽemo..no sikiriki ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pisat ću mu pismo...
Dragi Džihi, ja sam Gigi, tvoj vatreni fan.
Na svom ormaru držim tvoju sliku staru. Mada znam da otac ti je velika faca, ne želim te zbog novaca. Samo da se malo držimo za ruke i prošetamo do obližnje luke.
Pusu ti jednu šaljem do neba, dragi moj Džihi zar ti više treba?
Gigi
|
|
|
|
|
|