Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma kakve turke ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pa znas one sex iz grada ali u Carigradu, domacinski
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Spremao se za dolazak ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Trile je napisao: pa znas one sex iz grada ali u Carigradu, domacinski totalno sam neobaveštena po pitanju te serije ccc kako sam 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Iskra je napisao: ma kakve turke ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif) Ima jedna sada ide kod nas...zove se Ne brini za mene...pogledam je svaku desetu epizodu i nije toliko loša... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jesi cula da su turci zabranili tvitera i jutube
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
GiGi je napisao: Iskra je napisao: ma kakve turke ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif) Ima jedna sada ide kod nas...zove se Ne brini za mene...pogledam je svaku desetu epizodu i nije toliko loša...  Gigi, ma nisu im loše serije al ja imam neku averziju prema njima u početku sam malo gledala sulejmana i na kraju odustala TrilO nisam jel se zna razlog ako se zna.. ajd me prosvetli da znam i ja ako me neko pita.. da mogu reč e to znam reko mi trilO ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E Sulejmana sam i ja pratila...i onda su napravili neku stanku od par tjedana za blagdane i onda sam prestala...a i više mi se sviđala stara Hurem...ova nova glumica mi nekako nije sjela...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
šta su je promenili???
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jesu da...ona stara Hurem je ostala trudna...i sad je ova... 
|
|
|
|
|
|