Secam se da je pocelo tacno,ali taaacno
kad smo gledeli svi latinosapunicu , mislim da je bila Esmeralda
poslednja epizoda. oni se vencavaju
da su kasnije bacali one letke ...secam se da jedan drug,stariji od mene...prica kako je plasio svoju babu
posto su kruzile neke price da su ti papiri ,kao letke otrovne
njemu palo na pamet da u kovertu stavi brasna, pa baba nasla,on je utripovao da je to droga
Nemam pojma sta je pisalo na tim papirima,ali sad mi nekako zao sto nemam ni jedan sacuvam....bas me interesuje ima li iko?????
Mi se nikada nismo plasili,ni aviona ni sirena......secam se kako drzim malog komsiju dok pricamo sa njegovom mamom vani, kad iznad nas tako glasno prosla dva aviona. e tada je puklo u rafineriju,kada je bilo nebo crno....
Mnogi su isli u razna sklonista, mi nismo. Naravno da je bombardovanje bilo strasno,pogoovo za ljude koji su izgubili nekog(iskreno ja do ove godine nisam ni znala ustvari koliko je ljudi i dece poginulo,bas mala deca,bilo na tv-u. Mozda bi mogli o tome cesce da pricaju a ne samo na taj dan,24.3je l)
Ali sta ja znam, mi smo nekako navikli na te sirene.....kad se cuje zvuk za uzbunu posle nekog vremena nismo ni ulazili u kucu,nego se igrali normalno. A nikada necu zaboraviti, kad sma ja otisla kod drugarice, a nisam rekla roditeljima gde idem ahahahha
a tad se bas bilo zatreslo ( a oni subotari) i kad se odjednom zatreslo,prozori se tresli, a oni se uspanicili,brzo nas naterali da klecimo,da se molimo Bogu ahahahah meni to tada bas bilo cudno.....ili kad smo odrzavali koncerte ,ma bas tada smo pevali to za Busa i Klintona.....decacima damo cipsa i cokolada kao da jedu dok gledaju i slusaju nas....a oni bezobrazni kad pojedu zbrisu
e tada sam videla i onaj radar,sto se vrti....