Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
je l" se to meni pricinjava ili vracena opcija EDIT?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
MeGi je napisao: je l" se to meni pricinjava ili vracena opcija EDIT? Misliš, na nekim postovima, slike se pojavljuju mnogo posle texta? I meni se učinilo 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
da li je Oph kacio svoje lascivne slike po forumu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Emanuella je napisao: da li je Oph kacio svoje lascivne slike po forumu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Joj, ćuti! Taman sam hteo reći da nema razvrata na mojim snimcima kad se setih ... Nedavno snimim nekakav pejzaž, onako širokopojasno, na njemu neki šetači na stazi- ništa posebno... Kad sam to prebacio na komp i uvećao- gle čuda: lik kreše, onako s nogu, sve u sedamnaest jbt. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) taj lik nisi ti,jel
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Emanuella je napisao: ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) taj lik nisi ti,jel Ema, ja znam da si ti ozbiljna cura.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Senka je napisao: A sada a dodam...ili...da pitam...Šta vi to od mene očekujete? Da sam stalno tu? Da vas zabavljam i animiram? Da dovodim nove forumaše? Da ne kačim fotke jer vi mislite da ne treba iako ste ih i sami kačili po drugim forumima? Da pišem ono što bi vi željeli...da imam smisao za humor koji vama odgovara...da vam šaljem energiju koju vi ne uzvraćate...??? i još..i još ...i još... Da ne tražite malo previše od mene...s obzirom na to koliko vi trenutno pružate(sa par časnih izuzetaka)???
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Ophisaurus je napisao: Emanuella je napisao: ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) taj lik nisi ti,jel Ema, ja znam da si ti ozbiljna cura. i tako je on izbjegao odgovor.....
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Astra je napisao: Senka je napisao: A sada a dodam...ili...da pitam...Šta vi to od mene očekujete? Da sam stalno tu? Da vas zabavljam i animiram? Da dovodim nove forumaše? Da ne kačim fotke jer vi mislite da ne treba iako ste ih i sami kačili po drugim forumima? Da pišem ono što bi vi željeli...da imam smisao za humor koji vama odgovara...da vam šaljem energiju koju vi ne uzvraćate...??? i još..i još ...i još... Da ne tražite malo previše od mene...s obzirom na to koliko vi trenutno pružate(sa par časnih izuzetaka)??? da li vi volite Senku?
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!