Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
u jeee. 'poremetila termine...' ovo sve se vama duboko pod kozu uvuklo ne kozu, nego u glave, preozbiljno ste ... ok, nema veze
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Megi,trenutno smo same i interesuje me tvoje mišljenje...da li da sklonim takmičenja u arhivu ili da vam dam još jednu šansu da se popravite...jer ako ih arhiviram,više ih neću izvlačiti iz arhive...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nisam pametna Pitaj Trileta zamenika sefa vlade Salim se, sto se mene tice radi sta hoces...ali mozda da ostavis takmicenje fotografije,sto mi sami fotografisemo Ma nemam pojma ustvari ali mislim da treba ponesto u arhivu,jer dosadilo mnogima...tj nema forumasa starih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Dobro...ti si rekla svoje mišljenje... A želim čuti šta misle i drugi forumaši... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ko daje zavrsnu rec? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
i ja mislim da bi trebalo malo da se napravi pauza ne sad ono da je staviš u arhivu i da tamo trune, nego da se pusti malo da vreme učini svoje i da se opet zaželimo takmičenja:) ovo ovako je izforsirano i pod moranjem i onda se stvori neki otpor pošto je to jako lepo zamišljeno šteta bi bilo da se radi pod moranjem toliko od mene ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
a moji pokradeni glasovi ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
če ti budu vraČeni ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Ko daje zavrsnu rec? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Vi...kao i uvijek...to što ću ja uraditi samo onaj tehnički dio i ubaciti takmčenja u arhivu,e to je samo posao administratora... A da ste vi slali svoje prijedloge i da ste glasali,do ovoga ne bi ni došlo... VI STE DALI ZAVRŠNU RIJEČ I HVALA VAM!!!
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Meni je svejedno. Mogu u arhivu a možete i dalje da se igrate.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|