Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MeGi je napisao: Samo da taj Saric ne spomene nas sa foruma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) če se pojavimo na televiziju.. KA DE ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Portparolka NATO Oana Lungesku je na "Tviteru" prenela sliku koju je na svom nalogu na "Tviteru" postavila ministarka za evropske integracije Kosova, Vljora Čitaku.
Na toj slici je reklamni slogan "Nike Air - Just do it" (Samo to uradi) promenjen tako što je naziv proizvodjača sportske opreme zamenjen rečju "NATO", a simbol firme "Nike" je dopunjen crtežom vojnog aviona u letu.
U tkstu iznad te slike na engelskom piše: "Pre 15 godina NATO je intervenisao da bi zaustavio genocid na Kosovu! Nikada nećemo zaboraviti!". - prenosi Beta Čisto da se zna.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
15 godina od Natove agresije na Srbiju...a gotovo da nije ni obilježeno...malo mi je to čudno...i baš baš neobično i nelogično.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
tada je bila u modi ona pjesma nesto je islo Ja sam Ja Toni Bler klempave mi usi evo ti ga pushi,tako nesto i ona-avionu slomicu ti krila...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
MeGi je napisao: tada je bila u modi ona pjesma nesto je islo Ja sam Ja Toni Bler klempave mi usi evo ti ga pushi,tako nesto i ona-avionu slomicu ti krila... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
decije pesmice sta je tu za cuditi se pevas to dok ti avioni lete iznad glave
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
MeGi je napisao: pevas to dok ti avioni lete iznad glave A bilo je i dobrih grafita, tipa: "Kolumbo, 'bem te radoznala" ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|