Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Žao mi je što nisam došla na vrijeme da pošaljem svoje prijedloge...eh...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Čestitam svim pobednicima. ![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
GiGi je napisao: Žao mi je što nisam došla na vrijeme da pošaljem svoje prijedloge...eh... Ovaj put pošalji...imamo samo 3 takmičenja i neće ti oduzeti puno vremena...
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Budem...razmišljam što i kako... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Da vam malo olakšam...ovo su poslednja takmičenja...poslije ovog,sve ide u arhivu i sa tim završavamo dok sam ja vlasnik ovog foruma. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
tako je, drugarice Josifa Visarionovic
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Trile je napisao: tako je, drugarice Josifa Visarionovic U jbt...nek si mi rek'o... A šta bi ti...da vas ganjam po chatovima i kojekude da biste mi poslali par prijedloga...neću više...ne treba mi to...i ne želim više da gubim vrijeme.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Jedino Lilu nikada nisam morala moliti da pošalje prijedlog. Ona je sama osjetila potrebu da pošalje,i slala je. Hvala Lilo. ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
poslace ljudi sami kad im dodje ili kad osete potrebu
nemoj i ti da se samosazaljevas tu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nikada se nisam samosažaljevala...nikada... A radi čekanja ko će mi poslati prijedlog...pa ko će glasati...i hoće li uopšte...sam poremetila i termine takmičenja... I ne mogu ja čekati kad će ko osjetiti potrebu...nemam vremena za to. Zato je najbolje da rasteretim i sebe i vas,takmičenja će za svagda ići u arhivu.
|
|
|