Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Bolje je pitaj gde se okupljaju ovi iz podzemlja ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ajoooj majke mi ,to budu odgovori kao u kefalici
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
E baš tako... Hahaha Kaže meni baba da je podzemlje mračno i da članovi podzemlja sede za nekim stolom dok je prostorija obavezno zadimljena od cigareta... Tako ona zamišlja podzemlje... Za nju je droga nekakva bočica sa tečnošću koja je obavezno zatvorena čepom od plute... Ima još bisera, ne mogu da se setim... heh
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahha o gledala u filmovima,znas da su obicno krimosi u podrumima,kartaju se i puse:)) E vidis sutra cu da ispitam sve to svoju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
E da.... Bojler uvek gasi na prekidač jer misli da će eksplodirati ako se ne isključi na prekidaču... heh
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: ahahha o gledala u filmovima,znas da su obicno krimosi u podrumima,kartaju se i puse:)) E vidis sutra cu da ispitam sve to svoju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jerste Megi... Tačno je gledala neke stare filmove u kojima je baš takav ambijent ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Iskrin potpis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
siN bRutaL je napisao: ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
"Africka sljiva ne pada" -pa nece ni srpska dok je ne otreses! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MeGi je napisao: "Africka sljiva ne pada" -pa nece ni srpska dok je ne otreses! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ahahahhahahahahahaaaa
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|