Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Nedostaje mi Casual...moram to opet naglasiti...on najviše,moram biti poštena... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
koliko puta da ponovim SVI neko nekome više neko manje.. al svi nedostaju.. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Iskra je napisao: koliko puta da ponovim SVI neko nekome više neko manje.. al svi nedostaju.. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Tako je...svi nedostaju...neko manje neko više... A Casual mi nedostaje najviše 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Je l" ja sad treba da spominjem Picarda , i da ga stavim u potpis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Je l" ja sad treba da spominjem Picarda , i da ga stavim u potpis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) KO ti brani... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pamet Veeerujjeee srceee pameeeetiiii ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Pamet Veeerujjeee srceee pameeeetiiii ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) U tebe obrnuto...hahahaaa...za Picarda znam ve više od pola godine da će otići,najavio mi je...i razumijem da ima prioritete,u njegovom slučaju edukacija je u pitanju,učenje...ispiti...itd itd...i njega potpuno razumijem...a ove druge što se kao nešto naljute...isposvađaju se...pa odlaze...pa se vrate i sve predstave kao da je neko drugi kriv za njihov odlazak...e te i takve ne razumijem...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A za sta se edukuje? ne merem bilivit da meni nije rekao ,piiih tuzna saaam
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sta ce tebi govorit kad si blentava
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: A za sta se edukuje? ne merem bilivit da meni nije rekao ,piiih tuzna saaam Treba da zvrši specijalizaciju...mora učiti,polagati ispite...i razumijem ga potpuno...
|
|
|