Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Вучица je napisao: Gledaj sta kupujeŠ!!!!!!! Svi ste verovatno videli novi JAFFA biskvit tzv. " Jaffica ". Ajde što je biskvit deblji, ceo kolač suvlji i izostaje osvežavajuća nota pomorandže, nego se Jaffica proizvodi u Španiji ( ?!?!? ), tačnije kod proizvođača " Natra Onati" Saragosa. U pitanju je testiranje stanovništva na GMO proizvode. Ova Jaffica nije iz CrvenkE!!! užas... ima li još šta ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ja sam to izjeo i povećali mi se dojkice ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
maco
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Busaju se u grudi da su uhapsili Sarica,bas drugi dan posle izbora ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Anja je napisao: Busaju se u grudi da su uhapsili Sarica,bas drugi dan posle izbora ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) haha isto mislimo ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Iskra je napisao: Anja je napisao: Busaju se u grudi da su uhapsili Sarica,bas drugi dan posle izbora ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) haha isto mislimo ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Kao da je to nama uopste bitno,a na stotine hiljada nezaposlenih.........bas me nesto zanima Saric
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Вучица je napisao: Gledaj sta kupujeŠ!!!!!!! Svi ste verovatno videli novi JAFFA biskvit tzv. " Jaffica ". Ajde što je biskvit deblji, ceo kolač suvlji i izostaje osvežavajuća nota pomorandže, nego se Jaffica proizvodi u Španiji ( ?!?!? ), tačnije kod proizvođača " Natra Onati" Saragosa. U pitanju je testiranje stanovništva na GMO proizvode. Ova Jaffica nije iz CrvenkE!!! užas... ima li još šta ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Ima Vuki... Jafica je mala maca u poređenju sa koka-kolom. Pijemo koka-kolu i ne razmišljamo da je šećer koji se nalazi u koka-koli dobijen od GMO kukuruza... Nebitno da li se Coca Cola pravi u Atlanti, Zemunu ili Nju Delhiju... Šećer za Coca Colu uvek stiže sa iste adrese... Ja to znam već godinama, ali i dalje pijem Coca Colu... Šta ćeš... E da... Brend JAFFA nije naš brend. To je licenirani proizvod iz Velike Britanije. Ne znam zašto se čudite zašto se ova Jafica pravi u Španiji. Crvenka po licenci proizvodi Jaffa keks i sve jaffa proizvode tako da je španska fabrika takođe ista priča kao Crvenka. Zamisli kada oni vide Jaffu iz Srbije, mora da im se prevrće u crevima http://en.wikipedia.org/wiki/Jaffa_CakesNa ovom linku možeš videti sajt ''originalne'' jaffe http://www.mcvities.co.uk/products/jaffa-cakesOriginalna Jaffica 
Poslednji put menjao Žex dana 18 Mar 2014, 23:38, izmenjena 3 puta
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Žex je napisao: Ima Vuki... Jafica je mala maca u poređenju sa koka-kolom. Pijemo koka-kolu i ne razmišljamo da je šećer koji se nalazi u koka-koli dobijen od GMO kukuruza... Nebitno da li se Coca Cola pravi u Atlanti, Zemunu ili Nju Delhiju... Šećer za Coca Colu uvek stiže sa iste adrese... Ja to znam već godinama, ali i dalje pijem Coca Colu... Šta ćeš...
ja sam čuo da stvaraJU ZAVISNOST za colu tako što ubacu malo sušene ljudske krvi, bez zezanja
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Mojne je napisao: Žex je napisao: Ima Vuki... Jafica je mala maca u poređenju sa koka-kolom. Pijemo koka-kolu i ne razmišljamo da je šećer koji se nalazi u koka-koli dobijen od GMO kukuruza... Nebitno da li se Coca Cola pravi u Atlanti, Zemunu ili Nju Delhiju... Šećer za Coca Colu uvek stiže sa iste adrese... Ja to znam već godinama, ali i dalje pijem Coca Colu... Šta ćeš...
ja sam čuo da stvaraJU ZAVISNOST za colu tako što ubacu malo sušene ljudske krvi, bez zezanja Ma ja to sve filtriram kroz gips i na kraju dobijem čistu koka kolu bez gmo kukuruza i ljudske osušene krvi... Koka Kolu ću da pijem taman stavljali izmlevene žabe.... E da... Znaš li da je izvorna Koka Kola bila plave boje i da je u početku korišćena kao lek... Da sve bude zanimljivije u koka koli je bilo i listova koke.... Šarić da im pozavidi  Bolest ''Hysteria'' je u stvari bila preterano samozadovoljavanje kod žena tog perioda Ne šalim se ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|