Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
MeGi je napisao: Kako god, ovo je najbolji forum na net-u  samo kad bi se vratili jos jedno 3-4 forumasa koja su na odmoru:)) Ovo je moja cura... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Iskra,ne znam ko je Milan,ali mozda se vrati ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Anja je napisao: Iskra,ne znam ko je Milan,ali mozda se vrati ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif) ma ne znam ni ja ko je al nema veze ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mislim da bi Casual trebao da se vrati, da bi Senka pisala po forumu Nesto je previse cutljiva.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard, treba mi da ga pitam nesto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Mislim da bi Casual trebao da se vrati, da bi Senka pisala po forumu Nesto je previse cutljiva. Tu je...i jutros je bio...samo nema još vremena da se raspiše...  Nadam se da će uskoro ... ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
i meni nedostaje pa da obnarodujem moje muke nemam koga da cimatam na C ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
shijica
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MeGi je napisao: Mislim da bi Casual trebao da se vrati, da bi Senka pisala po forumu Nesto je previse cutljiva. Hajde priznaj da i tebi fali..vidiš kako je Vuki fino priznala...i možda onda i požuri... 
|
|
|