Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja mislim da je Senka u pravu,hiihhihihi
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
svako ima svoje misljenje.. Ali to ako nam se neko ne dopada, ne znaci da je taj neko se promenio, da je los ili ko zna sta, promenili su se mozda samo pogledi posmatraca.. ebiga
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Evo...meni danas nedostaju svi na slovo A...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Trenutno,svi.Sama sam na forumu,a to coveka dovodi do razmisljanja da ovde nesto nije u redu.Iscitala sam dosta stvari,vidim spomenari su puni,a opet nema nikoga.Uopste nije bitno(moje vidjenje) ko je kako i kada pisao.Da li je njegova ili njena rec pogresno protumacena,forum sluzi za razonodu,a ne da pokazujemo svoju klinicku sliku o sebi.Nije mogao jedan forumas da rasturi forum.Ali ne trebamo traziti krivca vec bi svi trebali da spustimo loptu i uzivamo u virtualnom druzenju.Ne slazem se sa Senkom,citala sam njen komentar o niku Molena,mislim da administratiri ne trebaju biti sa nama nikakvi prijatelji,nekome su majka,a nekome maceha.Postaje mi dosadno ovde,ne zelim biti jedina satima koja nesto pise.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Nedostaje mi Casual...znam da je u gužvi,i da samo uđe na forum...čekam da pođe pisati... Nedostaje mi negova pozitiva,opuštenost...izbor muzike...jednostavno,forum je sa njim drugačiji,življi,interesantniji... 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Anja, preko dana slabije,ali uvece smo tu:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
MeGi je napisao: Anja, preko dana slabije,ali uvece smo tu:)) Megi,ako 5-6 ljudi uvece cine jedan forum,onda ok ![[okrenuti.gif] [okrenuti.gif]](./images/smilies/okrenuti.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kako god, ovo je najbolji forum na net-u  samo kad bi se vratili jos jedno 3-4 forumasa koja su na odmoru:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
meni Milan nedostaje al njega nema pa nema ![[smilie_girl_171.gif] [smilie_girl_171.gif]](./images/smilies/smilie_girl_171.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ne čini,Anja...i nije to ni blizu onog kako je bilo,i kako bi trebalo da bude...ali je opet bolje nego na mnogim drugim mjestima... Eto,i ti sama...slobodno pozovi nekog svog prijatelja ili prijateljicu...biće nam drago da nas ima više...
|
|
|