Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 08 Avg 2025, 14:45

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 15 Mar 2014, 00:27
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

u jbmti zivot
ovo nisam morala videti
FUUUJ

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 15 Mar 2014, 00:28
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

moja sličica

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 15 Mar 2014, 18:48
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

ovaj Mrasko [zenskismeh.gif]

Slika

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 15 Mar 2014, 21:07
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

Đuro

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 15 Mar 2014, 23:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

niko

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 16 Mar 2014, 00:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

koji Đuro

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 16 Mar 2014, 02:38
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

...pa molena ovono.. :P ...

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 17 Mar 2014, 13:12
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Iskra je napisao:
MeGi je napisao:
osjeti se da fali i Molena

Da slazem se .. oseti se da fali
Molena , Laki, Zlobni, Mini pa i Ameno, Jana, Julija, Picard kao i Tw iiii još mnogi, mnogi drugi forumaši
zašto.. zato što fourm ne moze da funkcioniše sa 4-5 foumaša . nikad nije ni moglo
već smo svi toliko dugo zajedno, da smo počeli jedni na druge da ličimo i da kopiramo u pisanju( što je i normalno).
Znamo da svaka reč ima rep i da se moze dvojkao protumačiti, posebno kad smo u nekom čudnom raspolozenju i kad smo na kraj srca( što nam se svima dešava)
Mnogi su postali ( a mozda i bili zajedljivi pa to nismo primećivali)ja prva umem da kazem nešto pa mi posle bude žao.. al jbg nema nazad

A sta je sa Molenom,Picardom,TW,Minnie?

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 17 Mar 2014, 13:14
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Eto meni su nedostajali Moli, Megi,Iskra,Picard, Trile,Cas,Tw

Ali koliko vidim vecina njih ne dolazi vise :(

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 17 Mar 2014, 13:47
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Senka je napisao:
MeGi je napisao:
osjeti se da fali i Molena

Ovo ne bih potvrdila...ne fali mi Molena,onakva kakva je bila zadnjih pola godine...džangrizava,zajedljiva...koja svakog kritikuje,koja dijeli drugima packe za ono što i sama radi...i koja odavno unazad nije vidjela sebe i svoje ponašanje...ne fali mi ona Molena koja je odlazila,pa vraćala se...pa sada sve to isto ponavlja...
A ona Molena koja je meni bila interesantna,nestala je odavno...čak toliko davno da se više ni sjetiti ne mogu kada je to bilo.
[cheers1.gif]

E svasta..
Svako je uglavnom onakav kakav je i bio.Ne nestaje se tako lako...A i ne menja...Menja se samo pogled posmatraca..
Sto se mene tice Moli je takva kakva jeste, od pocetka do kraja..
I kad je ostrog jezika i kad kritikuje (ja bih rekla iznosi svje misljenje) gledam je istim ocima
Valjda zato sto ne cenim ljude samo dok me i kad me ''tapsu po ramenu'' i samo kada lepo zbore..

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu