Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Hvala na lepim zeljama . Iskra hvala i saljem ti puno poljubaca i lepih zelja da ti ti se ostvare. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sretan 9.mart dan muskaraca a ima i onaj u novembru,je l"tako
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Ophisaurus je napisao: Emanuella je napisao: Puno bljutave hrane, informatičkog stresa, prljavog suđa, uraslih dlaka na preponama, čekanja na šalteru, sniženih plaća i svega odvratnoga želimo svim mizoginim muškarcima na ovaj dan! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Srce čikino, ko je tebe načepio? Ili nije ? ciko,ciko,ne brini o mojim instalacijama,nema tamo zacepljenja,dobro su odrzavane,al hvala na brizi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Emanuella je napisao: Ophisaurus je napisao: Emanuella je napisao: Puno bljutave hrane, informatičkog stresa, prljavog suđa, uraslih dlaka na preponama, čekanja na šalteru, sniženih plaća i svega odvratnoga želimo svim mizoginim muškarcima na ovaj dan! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Srce čikino, ko je tebe načepio? Ili nije ? ciko,ciko,ne brini o mojim instalacijama,nema tamo zacepljenja,dobro su odrzavane,al hvala na brizi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) A-ham, ti samo održavaš imidž 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
aham zloceste curice ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Emanuella je napisao: aham zloceste curice ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Kužim 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
opa,inteligenti forumas ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
... i nevaljala forumašica; ovo bi mogao biti početak divnog druženja 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
jel to poziv,obecanje ili pretnja ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|