Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 06 Maj 2025, 21:11

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Zene pitaju zene  |  Poslato: 05 Mar 2014, 12:58
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Evo pronadji se:))

Šta vaša omiljena boja odeće govori o vama

Način na koji se neke osobe oblače mogu da dosta to kažu o njima samima,odnosno odeća može dosta toga da kaže o vama, o vašem karakteru drugim ljudima.Izbor boje odeće po nekim stručnjacima je daleko od slučajnog,jer boju odeće nekada biramo i po trenutnom raspoloženju.....

Boja odeće koju nosimo uveliko može da utiče i na vaše raspoloženje vaše ai onih ljudi u vašoj blizini.Da ne bi dužili u nastavku teksta pročitajte kakva šta vaša odeća otkriva o vama vašem karakteru.....

Osobe koje vole crvenu boju odeće simbolizira ljubav i romantiku, a ukazuje je na strastveno ponašanje pojedinca prema njegovim individualnim ciljevima.Osobe koje vole nositi crvenu odeću tj boju imaju snažno izražene veštine vođe, poseduju snagu i veruju u brze odluke i poseduju snažno izraženu seksualnu energiju.Nošenje crvenih boja odećeukazuje i na snagu i dominaciju.

Crna boja smatra se univerzalnom bojom autoriteta. Istraživanja pokazuju kako crna boja osobe koje ju nose čini moćnima i percipira ih kompetitivnima. Osim toga naglašava i jednostavnost.

Plava boja odeće signalizuje jedinstvenost, skladnost, smelost i pouzdanost Oni koji vole nositi plavu boju vrlo često su mirne i odane osobe. Jako su dobri partneri i prijatelji, a upravo se ova boja smatra najboljim izborom prilikom odlaska na razgovor za posao.

Zelena odeća ističe mladolikost i simbol je velikodušnosti, sreće i imućnosti.Osobe koje vole nositi odeću zelene boje vrlo često su prilično bogate.Zelena boja inače simbolizuje plodnost.

Ljubičasta boja odeće ukazuje na to da je osoba koja je nosi vrlo kreativne prirode.Psiholozi kažu da ako se želite inspirisati nekoga, obucite ljubičastu boju. Ovu boju oni koji vole obično su samouvereni pojedinci koje nije briga šta drugi kažu ili misle.Osim toga, ko voli da nosi ljubičasto neka znaju da je to kraljevska boja koja označava bogatstvo

Nošenje bele boje odeće označava kod osobe jednostavnost i nevinost, no takođe ukazuje na to da se osoba koja je nosi voli osećati sigurnom u svim aspektima života.Bela boja vrlo je klasična te je vole klasični individualci.

Ko voli da nosi žutu boju takva osoba osigurava isticanje u gomili. Označava optimističnu prirodu, osoba koja je nosi voli pokazati kako je drugačija od drugih.

I koji vole da nose odeću neutralnih boja, ukazuje na činjenicu da se takve osobe žele sakriti ili žele pobeći od određenih situacija u životu. Osim toga, neutralne boje obično biraju introvertirane osobe.

Osobe koje vole da nose smeđu boju odeće i koja je zemljana boja obično imaju snažno naglašenu unutašnju dubinu i duboko promišljanje. Osobe koje vole ovu boju često imaju vrlo stabilno ponašanje, a vrlo često su bogate i vole negovati tradiciju.

Izvor:net

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Zene pitaju zene  |  Poslato: 05 Mar 2014, 13:00
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

e jbg, hahahah pa nije fora tako
treba da se napiše bolja pa onda da se pročita [10.gif]

Slika

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Zene pitaju zene  |  Poslato: 05 Mar 2014, 13:03
Korisnikov avatar
Born to die

Moja je crna i crvena
znaci ovaj opis nije tacan defff
Samo za crnu,da je jednostavnost....

Eto ti i ja smo napisale, a Senka je tu,kao i da nije....a Mojne je musko (mada i to je pod znakom pitanja [zenskismeh.gif] )
Tako da nece valjda on pisat boje:)) Jedino ako voli nekad prosetati kao zena Knez Mihajlovom ahahhaha

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Zene pitaju zene  |  Poslato: 05 Mar 2014, 13:07
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

i plavu boju volem i često nosim
i dobro mi stoji :D

a ovo za crvenu.. pa bas sumnjam da je bas tako [d_coffee.gif]

Slika

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Zene pitaju zene  |  Poslato: 05 Mar 2014, 13:26
Korisnikov avatar
Born to die

Meni ispalo 5 YEEES [zenskismeh.gif]

Vaše ime otkriva vašu ljubavnu sudbinu

I brojevi vam mogu dosta toga reći o ljubavi.Naravno za one koji veruju u ovako nešto to sada mogu i da provere.Saberite numeričke vrednosti svakog slova imena i prezimena prema tablici ispod. Saberite sve cifre a onda sabirajte dalje dok ne dobijete jednocifren broj....

Tablica: A – 1, B – 2, C – 3, Č – 4, Ć – 5, D – 6, Dž – 7, Đ – 8, E – 9, F – 1, G – 2, H – 3, I – 4, J – 5, K – 6, L – 7, LJ – 8, M – 9, N – 1, Nj – 2, O – 3, P – 4, R – 5, S – 6, Š – 7, T – 8, U – 9, V – 1, Z – 2, Ž – 3

Primer: Tatjana Anđelić = 8 +1 +8 +5 +1 +1 +1 +1 +1 +8 +9 +7 +4 +5 = 60 = 6 +0 = 6

Vaš ljubavni broj

1
Osobe s ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je vrlo teško zadovoljiti. Očekivanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost i agresivnost. Ako želite da veza ili brak sa ovakvom osobom uspe, morate da unosite što više novina, jer su oni spremni na neverstvo u trenucima dosade ili kada osete da je njihova sloboda ugrožena.

2
Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalistisu i rado će da se odluče za osobu koja može da im osigura udoban život. Blage su naravi i skoro da je nemoguće posvađati se s njima. Ako vas iskreno vole, onda su vrlo verne.

3
Ove osobe pre svega žele pravo i iskreno drugarstvo. Tek kad to osete upuštaju se u ljubavnu ili bračnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu “drugovi”. Njihova ljubav zasnovana je na poštovanju i potpunom poverenjuprema voljenoj osobi. Sve probleme rešavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

4
Vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i vrlo rano ga sklapaju. Ali, često i pogreše u izboru partnera. U ljubavi su nemaštoviti, pa čak i pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i svestrane. Za njih su miran život i stabilna veza jedini životni cilj. Tada su verni, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da bi veza ostala u granicama konvencionalnosti.

5
Ljubav za ceo život je njihova najiskrenija želja. Poštuju porodicu i brak. Svaka laž ih duboko pogađa i teško se oporavljaju od njih. Tada im treba snaga da bi ušli u novu vezu. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne žive.

6
Kolebljivi su i skloni promenama. Nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. U stalnoj su potrazi za partnerom. Osećajni su i nežni. Ali, ako neku vezu krunišu brakom, nisu iskreno srećni i zadovoljni, jer i tada traže druge veze. Pravu ljubav i solidan brak mogu da ostvare tek u kasnijim godinama.

7
Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima. Čak i više brakovaza njih nije nepoznanica. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju vrlo aktivno i stalno su u potrazi za novim partnerima.

8
Ovaj broj simbolizuje promene i putovanja. Njihov ljubavni život je nemirnog duha. Imaju vrlo mnogo ljubavnih veza, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutna je celog života. Za neku dužu vezu odlučuju se posle tridesete.

9
Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok u nekim ozbiljnijim godinama mogu da ih privlače i mlađe osobe. Uvek su u nekim suprotnostima, za njih nista nije tipično. Često doživljavaju razočarenja, ali to ne ostavlja loš trag na njih, oni i dalje nastavljaju da tragaju za novim vezama i uzbuđenjima.

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Zene pitaju zene  |  Poslato: 05 Mar 2014, 13:28
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

oa ček da vidim ovo :P

Slika

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Zene pitaju zene  |  Poslato: 05 Mar 2014, 13:28
Korisnikov avatar