Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kao što vidim viroza se nastavlja šta sam radila pa odmarala i tako ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Isla sam na sladoled i tri kugle sam zbrstila s lakocom ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Pogledao maestralnog De Nira u "The Family"
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gusteru, pogledala ga i ja prije par dana. Ocekivala sam vise, iako sam se fino nasmijala u filmu...nelos filmic, opustajuci. Podsjetio me malkice pricom na Sopranose i cijela ta familija ovo ono...ali Sopranosi su Sopranosi.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Molena je napisao: Gusteru, pogledala ga i ja prije par dana. Ocekivala sam vise, iako sam se fino nasmijala u filmu...nelos filmic, opustajuci. Podsjetio me malkice pricom na Sopranose i cijela ta familija ovo ono...ali Sopranosi su Sopranosi. Iskreno, videvši da ga je potpisao Besone i ja sam očekivao više- malko mi je sladunjav i previše nalik žanru pedesetih ali hajde ... ipak gotivim De Nira pa je prošao.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
pokušala da dodžem sebi.. jer sam legla u 5 a ustala u 7 i 15 ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
|
|
|
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 609
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
blago tebi ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
shebuckala telefon a sad vidim i pošta to isto ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
po stoti put objasnjavala….trebala sam prosvjetu izabrati kao profesiju definitivno.
|
|
|
|
|
|