Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
muvoklepalo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sto da ima kraja,bas su svi duhoviti
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: i ako imas muva po kuci onda Iskra da povede i to sitno muvoklepalo jel ti to mene očeš da naljutiš a.. ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Izvini Iskra Velja je lep,simpa sve naj ali one civave bez dlaka,golaci su ruzne
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Senka je napisao: Ahaaaa... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ...opadne ti blablatruć IQ...i to čitajući neke forumaše...a neke druge čitaš jer su ti divni i bajni i krasni...sve u svemu,nikako da se sastaviš sa IQ...ebemliga...tako nekako...uh...i uz mene ćeš da se obrazuješ...u novinara...doista,žute štampe...ali,nećemo u detalje...novinar je novinar,a od nečega se mora krenuti...  Trileeee...jesam li skontala sada...  Ajd bizi ca Kako je vreme kod tebe,da ne zovem ove moje (stedim tel) 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
bitno da lovi muve, necemo mu u dlaku gledat
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
stvarno, kako je vreme tamo kod vas u dijaspori
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
a je l musko il zensko trile nek gleda ispod repa ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Andjeo sa greskom je napisao: Senka je napisao: Ahaaaa... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ...opadne ti blablatruć IQ...i to čitajući neke forumaše...a neke druge čitaš jer su ti divni i bajni i krasni...sve u svemu,nikako da se sastaviš sa IQ...ebemliga...tako nekako...uh...i uz mene ćeš da se obrazuješ...u novinara...doista,žute štampe...ali,nećemo u detalje...novinar je novinar,a od nečega se mora krenuti...  Trileeee...jesam li skontala sada...  Ajd bizi ca Kako je vreme kod tebe,da ne zovem ove moje (stedim tel)  Kod mene je oblačno...i naginje ka kiši... A u srijedu mi stiže ovaj ljepotan... 
|
|
Trile
|
|

rang

|
Velja je zensko ime, koliko ja kontam
|
|