Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Da,ne dopustate klonove,al dopustate pisanje sa proxy servera (nije sija nego vrat). Ja?Samo emitujem energiju koju dobijam sa ovog foruma. A zapitaj se u sta se ovaj forum pretvorio,nego sto se bavis mojom psihoanalizom,i kakvi to ljudi pisu na njemu. Ovde se sve svelo na lupetanje i "nabijanje"postova. Nemas nista pametno da procitas osim onog dela koji kace moderatori. Kad krenem da citam neke forumase tacno mi IQ opadne za 20 Forum gde se spletkari,sire se dezinformacije,vredjaju clanovi. Ako tebi odgovara da vodis ovakav forum i to je u redu,al opet ti kazem zapitaj se zasto su ti "najkvalitetniji"najduhovitiji forumasi otisi.!?
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Tako je ! 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Nije dozvoljeno pisanje sa proxy,niti iko piše sa proxy. Opet pričaš tek onako...a koliko misliš ozbiljno o tim otišlim forumašima,pokazala si tim navodnicima na epitetu najkvalitetniji... Interesantno je da se vraćaš ovde,mada ti IQ padne čitajući nas...da se to meni događa,ja ne bih...a također je interesantno da si se odmah pojavila nakon mog komentara...što opet govori da nas redovno pratiš...ebeš IQ...nije on ni bitan... 
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Hvatas se na greske. Znas da ulazim sa fona,navodnici nisu oznacavali suprotnost,nego bas to,al kao sto rekoh hvatas se za sitnice. Vracam se jer su mi tu boss,koja ima par ljudi koji su ok. Ne citam vas,citam samo jednu ili dve osobe i u tome je razlika. Jeste Senka ja celu noc jadna nisam spavala da vidim sta ces mi napisati hahah Tebi mozda IQ i nije bitan a meni je presudan.
Mojne niko te nije zvao,niti citirao,ovo je izmedju mene i Senke.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
crven nos zajednicko
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kafa i to ona 3 i 1 ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Sam dozaz dvolicnosti i licemerja kad nisam dolazila par dana,odmah su krenule dezinformacije,zatim kad sam skinula avatar,odmah sam zmija,folirantkinja,kako ono rece casual,prazna.To se desava kad okrenes ledja i ljudima u stvarnom zivotu,sta je jedan forum.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Mego jesi ti 'kvalitetan' forumas
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hajde ASG opusti se bre, valjda znas za salu:)) Nemoj da si tetkica neka:)) Sta te briga sta pise tamo jedan casual
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|