Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 11:32

Autoru Poruka
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 09:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Anđelina ubedila producente da je njena ćerka savršena za ulogu!

Glumica se pobrinula da joj se četvorogodišnja ćerka pridruži na filmskom platnu i ostvari filmsku ulogu princeze Aurore u ekranizaciji bajke o Trnovoj ružici.
Slika

Anđelina je bila uverena da će najmlađe od njeno šestoro dece biti savršeno za tu ulogu. Bacila se na posao i nagovarala svoje šefove da je zaposle dok, na kraju ipak nisu popustili.

Prema pisanju "The Sun", ostala deca nagovaraju Breda i Anđelinu da i njima obezbede uloge u filmu. "Anđelina je mislila da će ovo biti zabavno iskustvo za nju i njenu ćerku, a mala Viv ima urođen talenat za glumu", potvrdio je izvor.

Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 10:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Marija Karan: Ni sama ne znam koliko sam muškaraca zavela

Slika

Lepa i izuzetno zgodna glumica Marija Karan ispričala je u emisiji "Ekskluziv" šta voli da radi u slobodno vreme.

"Volim da kuvam. To najbolje radim za sebe, jer ono što ja skuvam niko neće da proba", rekla je uz osmeh lepa glumica.

Na pitanje, gde je letovala i koliko je muškaraca zavela ovog leta rekla je:

- "Pa, ne mogu da izbrojim koliko sam ih zavela! Inače, bila sam na moru u Crnoj Gori, malo u Hrvatskoj… Ma, svuda."

Svet Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 10:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Tri nedelje nakon razvoda: Tom Kruz nikad lošijeg izgleda! (Foto)

Slika

Holivudski glumac Tom Kruz i dalje se oporavlja od šoka koji ga je zadesio u junu, kada je njegova supruga Keti Holms, nakon pet godina, zatražila razvod braka.

Iako se pretpostavljalo da se Tom sasvim solidno oporavlja, fotografije snimljene u proteklih mesec dana govore drugačije. Naime, na fotografijama se jasno vidi kako je razvod uticao na 50-godišnjeg glumca, a nesumnjivo je da je izgubio dosta kilograma.

Kako pišu mediji, Tom se nakon Ketine zvanične odluke za raskid braka više posvetio poslu. Navodi se i da su članovi porodice zabrinuti za njega, što on ignoriše.

"Tomovi prijatelji i porodica su ga zamolili da predahne, međutim on neće ni da čuje. Odbija da uspori sa obavezama i kao da nije svoj. Ne trenira kao ranije i ne jede uopšte. Odeća na njemu jednostavno visi", izjavio je izvor.

Izvor je takođe otkrio: "Njegov način suočavanja sa ovim je predanost poslu, ali rezultat toga nikako nije dobar. Ne vodi računa o sebi i rizikuje da izgubi ljude koji brinu o njemu i žele mu dobro".

Slika
Slika

Svet Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 11:26
Korisnikov avatar
rang
rang

ADRIANA LIMA KONAČNO OTKRILA ONO ŠTO SU SVI ŽELJNO IŠČEKIVALI (FOTO)

O svojoj trudnoći srpska snajka gotovo ništa ne govori. Krila je u kome je mesecu trudnoće, kog je pola dete i kad joj je termin. Ali sad je rešila da se malo otvori...

Slika

- Još uvek čekam. Bebi je veoma udobno u maminom stomaku. A mama je veoma pospana danas, poverla se Adriana Lima svojim fanovima a onda odmah nastavila:

- Beba može da dođe svaki čas, napisala je ona na svom "Tviter" prfilu a onda konačno otkrila ono što su je svi zapitkivali bezbroj puta:

- Da, u devetom mesecu sam trudnoće!

Od kad je objavila da je u drugom stanju, supruga košarkaša Marka Jarića nije želela da otkrije u kom je mesecu trudnoće. Nije odavala ni pol deteta niti termin porođaja, ali bar je sada odlučila da kaže u kom je mesecu i kada očekuje prinovu. Verujemo da će i radosnu vest o dolasku bebe na svet isto ovako velikodušno podeliti sa svima.

Slika

S media

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 24 Avg 2012, 09:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Lenonov ubica ostaje u zatvoru

Marku Dejvidu Čapmanu, koji je pre 32 godine ustrelio bivšeg "Bitlsa" Džona Lenona, po sedmi put je odbijen zahtev za uslovnu kaznu
Slika

Čapman se na saslusanju odbora za dodelu uslovne kazne pojavio u sredu ali mu uslovna kazna, i pored dobrog ponašanja u zatvoru, nije odobrena, prenosi AFP.

"Vaše oslobađanje u ovom trenutku podrilo bi poštovanje zakona i trivijalizovalo bi tragičan gubitak života koji ste vi izazvali kao resultat gnusnog, neisprovociranog, nasilnog, hladnog i proračunatog zločina", navodi se u presudi.

Čapman (57) služi kaznu od 20 godina do doživotne robije zbog toga što je četiri puta ustrelio Lenona u leđa, ispred muzičarevog stana u Njujorku 8. decembra 1980. On je priznao krivicu za ubistvo.

Od 2000. na svake dve godine izlazi na saslušanja za uslovnu i do sada je svaki put bio odbijen.

Poslednje saslušanje održano je 2010. kada je tročlano veće pismenim putem poručilo da je Čapman pokazao "nepoštovanje prema normama našeg društva i svetosti ljudskog života".

Posle tog saslušanja, odbor za uslovne primio je na desetine pisama u kojima se od njih traži da ne oslobode Čapmana, uključujući i pismo Lenonove udovice Joko Ono koja je rekla da veruje da je Čapman opasan po nju, Lenonova dva sina, javnost i samog sebe.

Plus

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 06 Sep 2012, 15:03
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

"Stonsi": Album sa hitovima povodom 50.godišnjice

Grupa "Rolling Stones" objaviće album svojih hitova u novembru povodom 50. rođendana, a na albumu će se naći i njihov prvi singl "ComeOn"

Slika

LONDON - Grupa "Rolling Stones" objaviće album svojih hitova u novembru povodom 50. rođendana, a na albumu će se naći i njihov prvi singl "ComeOn".

Album "GRRR!" biće dostupan u više formata uključujući i trodelnu CD verziju sa 50 numera, super delikus verziju sa četiri CDa i 80 peasma i vinil boks set, saopštila je grupa.

Osim Čak Berijevog "Come On"-a koji je objavljen u junu 1963. i hitova poput "Satisfaction", "Jumping Jack Flash" i "Brown Sugar", na albumu će se naći i dve nove numere koje su "Stonsi" nedavno snimili u Parizu.

"Ove nove numere rezultat su prvog studijskog susreta Mika Džegera, Kita Ričardsa, Čarlija Vatsa i Ronija Vuda posle završetka albuma 'A Bigger Bang' 2005", navodi se u saopštenju koje prenosi Rojters.

Omot albuma biće delo američkog umetnika Valtona Forda.

Vest o albumu usledila je posle nedavniuh izveštaja da će "Stonsi" odsvirati četiri koncerta u novembru u Njujorku i Londonu.

Članovi benda rekli su da ne planiraju turneju ove godine, a potom su ipak nagovestili eventualne svirke na promociji knjige i foto izložbe u Londonu koje su posvećene njihovoj godišnjici.

Trenutno se radi i na novom dokumentarcu o "Stonsima". Film "Crošfire "Hurricane" u režiji Breta Morgena biće pun novih snimaka i uvida u rad benda od njegovog početka. Dokumentarac će najpre biti prikazan u britanskim bioskopima, a potom i na BiBiSiju i HBO-u.

Stonsi, koji su poslednji put na turneji bili 2005-2007 sa svojim "Bigger Bang" šouom, skupili su se u Londonu 1962. i sada su jedan od najdugovečnijih rok bendova na svetu. Procenjuje se da su prodali oko 200 miliona albuma širom sveta.

Novosti

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 18 Sep 2012, 09:54
Korisnikov avatar
rang
rang

Na prodaju nekadašnje ostrvo Džona Lenona

Slika

Ostrvo Doriniš, u zalivu Klu, nadomak zapadne obale Irske, na kojem su Džon Lenon i Joko Ono svojevremeno planirali da provedu svoje penzionerske dane, stavljeno je na prodaju za 300.000 evra, prenosi Blumberg.

Ostvro, na kojem osim nekoliko goveda, ovaca i morskih ptica ne živi niko, čuveni Bitls kupio je pre 45 godina s namerom da na njemu sagradi kuću.

Nakon njegovog ubistva 1980. godine u Njujorku, Lenonova udovica prodala je ostrvo porodici irskih farmera koja više ne može da ga održava, te i sama želi da ga proda.

Lenon je za ovo parče žemlje, veličine desetak fudbalskih terena, koje je lokalno stanovništvo prozvalo "ostrvo Bitls", platio 1.700 funti (2.700 dolara) 1967. godine.

Slavni roker je svega dva puta posetio ostrvo, poslednji put 1968. godine zajedno sa Joko Ono o čemu svedoči fotografija koja i danas visi na zidu obližnjeg hotela.

Upitan prilikom intrevjua za magazin "Rolingston" 1971. kako zamišlja svoj život u 64. godini, Lenon je rekao: "Nadam se da ćemo Joko i ja biti jedan fini bračni par koji živi na ostrvu blizu obale Irske, listajući svoj spomenar ludila".

Svet plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 18 Sep 2012, 09:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Dženifer Lopez: Vidimo se na koncertu u Kombank Areni (Video)

Slika

Svetska pop diva Jennifer Lopez nastupiće 20. novembra u Kombank Areni u okviru svoje turneje „Dance Again".

Zvanično najmoćnija žena na planeti će prirediti šou svetskih razmera pred publikom u Beogradu, a preko ovog videa se obratila publici u Srbiji.

"Zdravo Beograde, ja sam Dženifer Lopez i ne mogu da dočekam da se vidimo na mojoj "Dance again" turi 20. novembra."

Karte su u prodaji na prodajnim mestima: Beogradska Arena, Kard servis prodajna mesta, Ušće šoping centar, TC Bazar Novi sad.

Svet plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 20 Sep 2012, 10:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Šakira i Pike čekaju prvo dete: Pevačica potvrdila da je trudna!

Slika

Kolumbijska pevačica Šakira potvrdila je sinoć na Tviteru da ona i njen partner Žerar Pike očekuju svoje prvo dete.
“Kao što neki od vas znaju, Žerar i ja očekujemo prvo dete. Veoma smo srećni. Zbog toga smo odlučili da prekinemo sve naše promotvine aktivnosti i uživamo u ovom jedinstvenom trenutku u našim životima. Želela bih da se zahvalim mojim fanovima na stalnoj ljubavi i razumevanju koje mi pružaju. Šaljem vam veliki poljubac i vidmo se uskoro“, napisala je tridesetpetogodišnja pevačica na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter na španskom i engleskom jeziku.
Pevačica je otkazala i svoj nastup u Las Vegasu, na HeartRadio Music Festivalu, ali je dodala da će pažljivo pratiti šta se tamo dešava.
Fudbaler “Barselone” i popularna pevačica su se upoznali 2010. godine, a da su u vezi potvrdila je Šakira, takođe na Tviteru, u proleće 2011. godine.

Scandal.rs

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa svetske estradne scene  |  Poslato: 20 Sep 2012, 12:02
Korisnikov avatar
rang
rang

Robi Vilijams dobio ćerku: Mama, beba i ja smo dobro!

Slika

Britanski pevač Robi Vilijams postao je otac. Njegova supruga Ejda Fild rodila je ćerku Tiadoru Rouz.

- Ćerka se zove Tiadora Rouz Vilijams, nadimak joj je Tedi, rođena je u 15:33, 18. septembra 2012. godine, teška je 3,2 kilograma. Beba, mama i tata se osećaju dobro. Hvala na lepim željama - navedeno je na Robijevom zvaničnom sajtu.

Robi je zbog iščekivanja bebe, ovogo leta otkazao nekoliko koncerata, ali i nastup na zatvarnju Olimpijskih igara u Londonu. Pored toga, Robi je uvek raspoložen za "luckaste" izjave, a jedna od njih je bila da i on oseća posledice trudnoće jer se - udebljao.

- Udebljao sam se. Zar to nije neverovatno? Ona jede, a ja dobijam njene kilograme. Mora da je u pitanju empatija. Čitao sam o tome i piše da trudnoća ponekad ima iste efekte na muževe koliko i na same žene. Ukoliko se ona razboli i ja se razbolim - rekao je Robi.

Svet plus

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu