Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 27 Jul 2025, 10:20

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 00:16
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ne lazi senka
o zoofiliji [zenskismeh.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 00:19
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Senka znas li ti da je poslednjih godina trend u Beogradu da majke vaspitavaju svoje cerke da budu sponzoruse.
Devojke srednjoskolke a izgledaju kao manekenke sa modne piste, imaju manire, ponasanje kao devojke od 25 godina.
Nista im nije nepoznato, sve su probale sa svojih 16-17 godina. I sve to uz nagovoroh svojih majki. Neverovatno.
Hvala Bogu, mnogo je vise normalnih roditelja koji svoju decu pravilno vaspitavaju.
Ali je jako cesta pojava ova o kojoj sam pisao.
A pedofila, manijaka i bolesnika je bilo i bice. Medjutim svi ti tabui se skidaju polako, pocelo je sa gej populacijom a sledeci du pedofili. Gledacemo mi i njihovu paradu uskoro...

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 00:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

casual je napisao:
Senka znas li ti da je poslednjih godina trend u Beogradu da majke vaspitavaju svoje cerke da budu sponzoruse.
Devojke srednjoskolke a izgledaju kao manekenke sa modne piste, imaju manire, ponasanje kao devojke od 25 godina.
Nista im nije nepoznato, sve su probale sa svojih 16-17 godina. I sve to uz nagovoroh svojih majki. Neverovatno.
Hvala Bogu, mnogo je vise normalnih roditelja koji svoju decu pravilno vaspitavaju.
A pedofila, manijaka i bolesnika je bilo i bice. Medjutim svi ti tabui se skidaju polako, pocelo je sa gej populacijom a sledeci du pedofili. Gledacemo mi i njihovu paradu uskoro...

daleko bilo
ovaj post odma da se brise,jer ludaka ima svuda

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 00:23
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Po meni to sto si ti opisao nije pedofilija,
ako one to zele
vec kad prisiljavaju mladju decu, na nesto sto ne zele ili ne znaju sta je to uopste
a ti pises o lakim devojkama-fuksama,kako se moderno kaze
aj necu o ovom

Nego da se vratim na novine....e bas mi je drago sto su obrukali te bolesnike,pred celom Srbijom

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 00:28
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Megi, jeste pedofilija. A onda se te granice pomeraju. Zamisli one senatore u americi, pa oni su svi milijarderi a svi imaju po sto godina :D
Sta mislis kakva je zurka u njihovim glavama :D kakve li se njima gadosti u mozgu projektuju.
a oni sto siluju malu decu, to su degenerici, oboleli, njima leka nema. Zao mi je sto je zakon prema takvim idiotima blag.

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 00:31
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

casual je napisao:

Ma to je strašno...takve majke su gore od pedofila...ja to ne mogu shvatiti...

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 00:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

znaci vi ne pricate o meni

uh, dobro je

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 16:29
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Još jedno oceubistvo u Republici Srpskoj...2 mladića su u roku od nepunih mjesec dana ,uz pomoć 'prijatelja',ubili svoje očeve...u drugom slučaju,mladić od 20 godina je pored oca,ubio i baku,očevu majku...
Prvo ubistvo se desilo u okolici Gradiške...drugo u okolici Srpca...o ubistvima možete pročitati ovdje...

http://www.kurir-info.rs/sin-monstrum-n ... ak-1201135

http://www.kurir-info.rs/dvostruko-ubis ... ak-1236111

http://www.svet.rs/hronika/dvostruko-ub ... govu-majku

Pitam se šta se to dogodi u nečijoj glavi pa da isplanira ubistvo oca...i da takav plan sprovede u djelo...ja to naprosto ne mogu shvatiti...
I pomislim koliko mi nedostaje moj tata,i koliko ga beskrajno volim,iako nije sa nama već nekoliko godina.

Vrh
Zika
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 20 Feb 2014, 16:41
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39

највећа мањина у Србији је ромска.. постепено ће бити бројнији од Срба! Питам се како ли ће се Србија звати у будућности?

phpBB [media]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 21 Feb 2014, 10:02
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

casual je napisao:
...

Ovo kao one kurtizane...ali samo u ovom dijelu da ih majke vaspitavaju u kojem ce smijeru ici.
Inace kurtizane su smatrane pametnima..., imale su odredjeni drustveni polozaj i utjecaj u drustvu...jedni su mislili da su one bile majstorice diplomacije, dok drugi da su bile cite prostitke. Istina je vjerovatno negdje izmedju. Nije ni prostitucija sto je nekad bila.
Kakva drzava takvo nam i drustvo.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu